• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Nie, to pewnie zależy od sprzętu czy go już widać czy nie. Mój ma 2mm i był jakby z tyłu ciałka żółtego.
. Ogólnie ta ginekolog była jakby zła , że przyszłam tak wcześnie. Nawet w zaleceniach coś tam o tym napisała 😂
Ufff, to nie mogę się doczekać kolejnego usg 🫶

. Ogólnie ta ginekolog była jakby zła , że przyszłam tak wcześnie. Nawet w zaleceniach coś tam o tym napisała 😂
Ufff, to nie mogę się doczekać kolejnego usg 🫶
Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.

Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.
Gratuluję❤️ przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.

Gratuluję❤️ przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.
Bo wolę pieniądze za prywatne wizyty przeznaczyć na wyprawkę, a tym bardziej za badania, bo te pierwsze 500 zł prywatnie. I dostałam się jednego z trzech najlepszych ginekologów w mieście.

Ja akurat enel meda mam z pracy , już z jakieś 3 lata i dosłownie ani jednego normalnego ginekologa nie miałam . Dlatego te usg 23 mam właśnie na NFZ i się zastanawiałam czy po prostu już tam nie chodzić . To moja pierwsza ciąża ale wydaje mi się , ze ważne jest aby ten ginekolog był chociaż trochę ludzki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry