Carolina123
Fanka BB :)
Mamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalne 
ja pikole jak to szybko wszystko idzie 
nasz kropek ma już 4mm 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SuperMamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalneja pikole jak to szybko wszystko idzie
nasz kropek ma już 4mm
![]()
Wspaniale!!!Mamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalneja pikole jak to szybko wszystko idzie
nasz kropek ma już 4mm
![]()
mnie mało tego, że ssie to jak nie zjem to mam mdłości. Tylko ciągle mielenie buzia ratuje mnie od mdłościCiągle mnie ssie w żołądku. Cokolwiek zjem, w ogóle nie jestem w stanie się najeść. Oszaleć można![]()
mam to samoCiągle mnie ssie w żołądku. Cokolwiek zjem, w ogóle nie jestem w stanie się najeść. Oszaleć można![]()
mam to samoa teraz się tak najadlam placków ziemniaczanych że zaraz pęknę
![]()
jesteśmy u teściów na noc, jeszcze nic nie wiedzą.. spać mi się chce strasznie, brzuch mnie boli z przejedzeniawczoraj miałam to samo i jadłam to samo
![]()