• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Od którego miesiaca/tyg jest usg przez brzuch?
Mój mąż jak usłyszał że mam wizytę 28 bo już powinno być serduszko to uznał ze chce jechać ze mną 😂😂😂 ale przecież narazie to nie możliwe 😅 chodź intencję miał dobre.
(1ciaza sama wiele nie wiem ale jego muszę uczyć wszystkiego i tłumaczyć jak dziecku😁)

Ja jestem juz po wizycie. Obecny pecherzyk ciążowy ale jeszcze nie było widać zarodka. I teraz martwię się że coś jest nie tak. Dziś 5tydz+4dni. Mam przyjść za 10-14 dni. W poprzedniej ciąży poszłam w 5tydz+3dni i byl już zarodek. I co teraz? :(
spokojnie, jeszcze jest czas. A ciałko żółte czy tam pęcherzyk żółtkowy był? Opisane jest to zazwyczaj jaki YS. W poprzedniej ciąży tak właśnie miałam. Poszłam w 5+ i tylko mi to stracha napędziło 😖 miałam przyjść za dwa tygodnie, nie wytrzymałam poszłam po tygodniu i było już serduszko, zarodek.

Mój mąż jak usłyszał że mam wizytę 28 bo już powinno być serduszko to uznał ze chce jechać ze mną 😂😂😂 ale przecież narazie to nie możliwe 😅 chodź intencję miał dobre.
(1ciaza sama wiele nie wiem ale jego muszę uczyć wszystkiego i tłumaczyć jak dziecku😁)
u mnie jakoś po pierwszych prenatalnych zaczęły się USG przez brzuch. Ale to wszystko chyba zależy od gabarytów kobiety, ilości tkanki itp.

Na I prenatalnych miałam pierwsze USG przez brzuch.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry