hemoglobina
Moderator
Dziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak mam . Jednego dnia czuje się niesamowicie dobrze a dzisiaj np: od rana mdłości i nie mogę nawet na jedzenie patrzećDziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje![]()
No właśnie ja tak miałam wczoraj i dlatego mnie dziwi, że dziś kompletnie nic. Dobrze, że mam dziś to USG.Ja tak mam . Jednego dnia czuje się niesamowicie dobrze a dzisiaj np: od rana mdłości i nie mogę nawet na jedzenie patrzeć![]()
U mnie powoli się zaczyna. Długo śpię, nie chce mi się wstać z łóżka, zaczynają przeszkadzać mi zapachy , jakoś mocniej je czuje.Ja tak mam . Jednego dnia czuje się niesamowicie dobrze a dzisiaj np: od rana mdłości i nie mogę nawet na jedzenie patrzećnie z kolei powoli się zaczyna
To u mnie na tym etapie nie było jeszcze drugiej kreseczki. Brawo. Gratuluje ciążyNieśmiało się witamOstatnia @ 18.01, nie mam pojęcia kiedy owu, cykle po 25-30 dni. W sobotę rano miałam minimalne, jednorazowe plamienie i obstawiam że mogło być implantacyjne. Trochę niepokoi mnie że kreska tak słabo ciemnieje, ale już dziewczyny na innym wątku uspokoiły mnie pod tym kątem. Najważniejsze że ciemnieje
Najłatwiej by było zrobić betę, ale nie mam w okolicy żadnego labu które jest otwarte po południu a przez pracę i synka nie jestem w stanie się ogarnąć logistycznie żeby udać się tam rano. Co ma być to będzie
na wizytę planuję się wybrać za jakieś 2-2,5 tygodnia
![]()
Może to stres. Ja przed wczorajszym wyjazdem na usg miałam tak samo. Ból brzucha, jak przed klasówką. Mam wizytę 23.02 po południu. Trzymam kciuki za Twoja wizyte dziś i pozostałych dziewczyn.Dziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje![]()
Na pewno będzie dobrze , czekamyNo właśnie ja tak miałam wczoraj i dlatego mnie dziwi, że dziś kompletnie nic. Dobrze, że mam dziś to USG.
Też tak robię. Dzisiaj w ogóle nie są wrażliwe. Za to ciągnie mnie lewy jajnik. Mam nadzieję, że na wizycie zobaczę serduszko. 5 lat temu, dokładnie w walentynki dowiedziałam się o ciąży, którą straciłam i dzisiaj te obawy są szczególnie nasilone@hemoglobina ja jednego dnia mam napięte piersi , drugiego dnia nie . Początkowo tak panikowałam i ciagle sprawdzałam czy bolą .![]()
Myślę że to psychika płata Ci figle. U mnie też każdy dzień jakoś znacząco zwiazany z ciążą którą straciłam sprawia że czuję się cholernie depresyjnie. Ale my, mamy po przejściach już tak będziemy mieć, pozostaje nam tylko jakoś sobie z tym poradzić dla własnego dobraTeż tak robię. Dzisiaj w ogóle nie są wrażliwe. Za to ciągnie mnie lewy jajnik. Mam nadzieję, że na wizycie zobaczę serduszko. 5 lat temu, dokładnie w walentynki dowiedziałam się o ciąży, którą straciłam i dzisiaj te obawy są szczególnie nasilone![]()
nie martw się. Ja od początku nie mam praktycznie żadnych dolegliwościDziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje![]()