Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawićA dlaczego nie? Nawet w okresie pandemii mój gin pozwalał mężowi wchodzićoczywiście wtedy w maseczkach, ale mimo to nie było problemu.
Mega mam stresa przed wizytą
Mega mam stresa przed wizytą
Ja będę chodzić prywatnie jakoś ten nasz NFZ mnie nie przekonuje ....Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
Dziewczyny a jak prowadzicie ciążę. Na NFZ czy prywatnie? A może to i to?
Ja mam pakiet w medicover ale niestety z lekarzami średnio, dlatego zdecydowałam się wrócić do lekarki, która prowadziła moje dwie poprzednie ciąże. Wszystkie badania będę robiła z pakietu, żeby nie wydawać kasyJa rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
No właśnie też mam Medicover. Pierwsza chyba pójdę prywatnie, żeby zobaczyć czy wszystko ok, natomiast dalej normalnie się zapiszę na NFZJa mam pakiet w medicover ale niestety z lekarzami średnio, dlatego zdecydowałam się wrócić do lekarki, która prowadziła moje dwie poprzednie ciąże. Wszystkie badania będę robiła z pakietu, żeby nie wydawać kasy![]()
ja prowadzę prywatnie u tego samego gina co pierwsza ciążę.Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
Byłam prywatnie na pierwszej wizycie, na drugiej NFZ i będę prowadzić ciążę na NFZ.Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
Teoretycznie przez Medicover, ale zobaczę czy będę zadowolona. W pierwszej ciąży miałam super lekarza, ale teraz problemem jest dla mnie jechanie do niego na drugi koniec WarszawyJa rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić