Magdalena09
Fanka BB :)
no to trzymam kciuki I czekam na dobre wieściNa 13:00 dopiero, dostałam się cudem bo miała miesiąc do przodu ale jak Pani usłyszała że po in vitro to chyba się jej żal zrobiło i mnie wpisała![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to trzymam kciuki I czekam na dobre wieściNa 13:00 dopiero, dostałam się cudem bo miała miesiąc do przodu ale jak Pani usłyszała że po in vitro to chyba się jej żal zrobiło i mnie wpisała![]()
Ja rowniezno to trzymam kciuki I czekam na dobre wieści![]()
Mam tylko doświadczenie z Medicoverem i tu mam wrażenie że różnica jest tylko taka że w przypadku wizyty „prowadzenie ciąży” tuż przed wizytą u lekarza jest wizytą u położnej. A przynajmniej w przypadku mojego ginekologa innych różnic nie zauważyłam, bo nawet gabinet jest dokładnie ten samCzy prowadzi któraś z was ciążę w luxmed? Tak zastanawiam się czy mogę umówić zwykłą wizytę „ginekolog” na ten pierwszy raz na potwierdzenie ciąży u nich? Bo widzę że jest też opcja ginekolog-prowadzenie ciąży. zgłupiałam, ale do ginekologa jest termin na wtorek, na prowadzenie na czwartek i pokusilabym sie by iść we wtorek…
u nas nie ma placówek luxmed, mamy placówki współpracujące i mimo że prowadzę prywatnie to poszłam na normalna wizytę ginekologiczna na luxmed jako na potwierdzenie ciąży bez problemu.Czy prowadzi któraś z was ciążę w luxmed? Tak zastanawiam się czy mogę umówić zwykłą wizytę „ginekolog” na ten pierwszy raz na potwierdzenie ciąży u nich? Bo widzę że jest też opcja ginekolog-prowadzenie ciąży. zgłupiałam, ale do ginekologa jest termin na wtorek, na prowadzenie na czwartek i pokusilabym sie by iść we wtorek…
ja byłam 6+4 z OM, z usg było 6+1 i pięknie biło serduszkoNa który tc umawiałyście się na pierwsze usg potwierdzające prawidłową ciążę?
Ja do tej pory w 3 ciążach baaardzo szybkoAle to głównie ze względu na pracę chciałam szybko mieć potwierdzone. Teraz się nie spieszę i myślę, że może jakoś zaraz po skończonym 6tc? No chyba, że coś by mnie wcześniej niepokoiło
![]()
ja właśnie wstaję do pracy więc koniec spaniaWszystkie śpicie?
Mnie najmłodsza obudziła na karmienie i zasnąć nie mogę z powrotem![]()
Ja poszłam gdy miałamNa który tc umawiałyście się na pierwsze usg potwierdzające prawidłową ciążę?
Ja do tej pory w 3 ciążach baaardzo szybkoAle to głównie ze względu na pracę chciałam szybko mieć potwierdzone. Teraz się nie spieszę i myślę, że może jakoś zaraz po skończonym 6tc? No chyba, że coś by mnie wcześniej niepokoiło
![]()
Ja miałam z OM 5+5 a USG 6+1 i usłyszałam serduszkoNa który tc umawiałyście się na pierwsze usg potwierdzające prawidłową ciążę?
![]()