PasiastyOgon
Moderator
Wczoraj i dziś. Według kalkulatora przyrost jest okAle masz betę z wczoraj i dziś? Czy większy odstęp?
No i badanie o 9 rano, a teraz o 14 krwawienio-plamienia. Więc może już być po wszystkiml
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj i dziś. Według kalkulatora przyrost jest okAle masz betę z wczoraj i dziś? Czy większy odstęp?
kurcze współczuję. ZdrówkaDziękuję, że pytaszDalej bardzo źle, głównie przez okropny ból głowy i nosa. Katar jest mniejszy, ale jest mi ciągle niedobrze i bardzo słabo, dlatego nie jestem w stanie jeszcze do was tutaj wrócić. Ból jest tak silny, jakby ktoś mnie uderzał młotkiem w głowę. Jutro idę do ginekologa prywatnie, udało mi się umówić na 20:15. Mam nadzieję, że dam radę i że ta wizyta mnie uspokoi.
według mnie to chyba biochem.. przykro miWczoraj i dziś. Według kalkulatora przyrost jest okTylko wartości skrajnie niskie.
No i badanie o 9 rano, a teraz o 14 krwawienio-plamienia. Więc może już być po wszystkiml![]()
Czekamy na wieściCzekam właśnie pod gabinetem.. i zaraz chyba umrę ze stresu…. Mam nadzieję że przez te trzy dni obraz się zmieni![]()
Też tak to wygląda dla mnie... jutro (po 48h) powtórzę betę w tym samym laboratorium, w którym wczoraj robiłam i zobaczymy. Akurat zobaczę po tym plamienio-krwawieniu co wyjdziewedług mnie to chyba biochem.. przykro mi![]()
no i jak ?Czekam właśnie pod gabinetem.. i zaraz chyba umrę ze stresu…. Mam nadzieję że przez te trzy dni obraz się zmieni![]()
myślę że musisz sprawdzić jeszcze np w piątek. Jeżeli nadal będzie rosła to koniecznie Idź do lekarza... bardzo mi przykroWczoraj 3,3. Dzisiaj 4,1. Na wyniku mam napisane, że sprawdzone 2 razy i zalecone żeby skontrolować. Bardzo niska wartość
Według kalkatora przyrost jest 60%... No, ale to krwawienio-plamienie![]()
to są zaledwie trzy dni różnicy. Kumacie? Szok.no i jak ?