• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Właśnie wróciłam do domu, ogólnie serce juz bije !! Jest wszystko w porządku, beta okej, 6 tydzień, z teorii rzekomo dziewczynka, aaaaa♥️♥️♥️♥️♥️ ,termin wstępny na 10 października (waga♥️) , mój syn jest z 10stycznia 🤣

Załączniki

• Screenshot_2024-02-20-20-12-17-430_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-20-20-12-17-430_com.android.chrome.jpg
    299 KB · Wyświetleń: 116
Właśnie wróciłam do domu, ogólnie serce juz bije !! Jest wszystko w porządku, beta okej, 6 tydzień, z teorii rzekomo dziewczynka, aaaaa♥️♥️♥️♥️♥️ ,termin wstępny na 10 października (waga♥️) , mój syn jest z 10stycznia 🤣
No i super!!! Może po prostu ten lekarz z piątku miał kiepski sprzęt? Zresztą teraz to już nieistotne 🥰

jak twoje wrażenia po wizycie w luxmed?
Ja dziś zaczęłam się zastanawiać czy jednak nie prowadzić ciąży tam. Sprzęt może nie jest najnowszy, ale jakoś poczułam się zaopiekowana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry