Carolina123
Fanka BB :)
@Katrolina96 plamienie ustało ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rozumiem. Mam nadzieję, że beta szybciutko spadnie, a Ty już w najbliższym cyklu wrócisz na mamuśki. Bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutkoNie, bo rozkręciło się okresowe krwawienie... jutro zrobię potwierdzić, że spadła...
biedna, zdrówka i dawaj nam znać jak sytuacjaHej,u mnie też krew, okropny ból brzucha, mój mnie zawiozl do szpitala, beta spadła 11tysiecy Ale to niedużo mówią, zarodek żyje,ja nadał krwawie po trochu, zrobią rano badania czy zarodek żyje , dostałam kroplówki więc ból przeszedł już
bardzo mi przykro. Bądź silnaHej,u mnie też krew, okropny ból brzucha, mój mnie zawiozl do szpitala, beta spadła 11tysiecy Ale to niedużo mówią, zarodek żyje,ja nadał krwawie po trochu, zrobią rano badania czy zarodek żyje , dostałam kroplówki więc ból przeszedł już
Dziękuję, tak, jutro pójdę sprawdzićrozumiem. Mam nadzieję, że beta szybciutko spadnie, a Ty już w najbliższym cyklu wrócisz na mamuśki. Bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutkoi koniecznie mimo wszystko skontroluj jeszcze raz betę
![]()
przykro miHej,u mnie też krew, okropny ból brzucha, mój mnie zawiozl do szpitala, beta spadła 11tysiecy Ale to niedużo mówią, zarodek żyje,ja nadał krwawie po trochu, zrobią rano badania czy zarodek żyje , dostałam kroplówki więc ból przeszedł już
też przyjmuję te tabletki! Ratują mnie.Wróciłam od ginekologa. Przepisał mi Xonvea na mdłości. Z dzidziusiem wszystko dobrze, popłakałam się jak zobaczyłam serduszko. Bije 140. Maluszek ma 1,29 cm i wypada na usg 7+4, a mi wychodzi dziś 7+0 z OM.
Jak dojadę do domu to wyślę wam zdjęcie