Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
robię USG, a jeśli badanie wzbudzi wątpliwości lekarza poszerzę o pappa. W poprzednich ciążach robiłam tak samo.Ktoras z Was juz mysli o prenatalnych? Planujecie? Jesli tak, to jakie?
o mamusiu! Szanuje!Teraz 5 :>
Córka, syn, syn, syn
Pełen rozrzutNo ja tam nie wiemu mnie córka 8 dni przed terminem, syn 2 dni przed terminem, syn 2 tyg po terminie i syn indukowany sporo przed terminem z racji jego wielkości
gdyby nie indukcja to pewnie ważył by ponad 5kg i musieli by mnie ciąć
![]()
Porównywałam z poprzednia swoją ciąża, tez w tym samym dniu cyklu, ale byłam dzis u doktorka. Jest pęcherzyk ciążowy ale chyba ciąża wcześniejsza jest niz myślimy. beta duża 14tys, wiec się zdziwił i mówił ze powinno więcej widać przy takiej becie… za tyg mam przyjść. Jutro powtórzę betę i zobacze przyrost.nie nie za duża wartość. Nie porównujemy bety swojej z kimś innym. Każda z nas miała zagnieżdżenie w innym dniu, każdej z nas beta przyrasta prawidłowo, ale o inny %.
I wiek ciąży wyjdzie tak naprawdę na USG. U mnie według obliczeń powinno być 7 tyć a ciąża jest młodsza.
no tak, ale konkretnie w którym dniu doszło do zagnieżdżenia tego raczej nie jesteśmy w stanie zweryfikować więc według mnie porównywanie nie jest miarodajne.Porównywałam z poprzednia swoją ciąża, tez w tym samym dniu cyklu, ale byłam dzis u doktorka. Jest pęcherzyk ciążowy ale chyba ciąża wcześniejsza jest niz myślimy. beta duża 14tys, wiec się zdziwił i mówił ze powinno więcej widać przy takiej becie… za tyg mam przyjść. Jutro powtórzę betę i zobacze przyrost.
Powiedział ze możliwe ze początek piątego, ale za tydzień będziemy więcej wiedziećno tak, ale konkretnie w którym dniu doszło do zagnieżdżenia tego raczej nie jesteśmy w stanie zweryfikować więc według mnie porównywanie nie jest miarodajne.
Ale jeśli byłaś u lekarza, to dobrze. Który tydzień mu wyszedł?