AlaMakota0220101
Fanka BB :)
Hahha, nigdy bym nie przypuszczala że 4 ciąże będą.. mam 13 lat syna. 11 lat córkę, 1,5 roku syna i teraz czekamy na córcięWitamyto póki co masz chyba największą gromadke tutaj, jeśli się nie mylę, a w jakim wieku
?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hahha, nigdy bym nie przypuszczala że 4 ciąże będą.. mam 13 lat syna. 11 lat córkę, 1,5 roku syna i teraz czekamy na córcięWitamyto póki co masz chyba największą gromadke tutaj, jeśli się nie mylę, a w jakim wieku
?
Trzymam kciuki!!!Kochana, z buta wpadłam tutaj bo kibicuje tutaj dziewczynom poniektórym z wątków kreskowych(oczywiście na wszystkie mocno trzymam kciuki ).
Teraz jestem na etapie starań o 3.
Strasznie mi przykroJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Trzymaj się..Ja już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Dowiedz się czy możesz zrobić kariotyp, albo dziecka lub swój i męża, jakiś powód jest już 3 straty ale lekarze mogą nic nie zapronowac. Tule mocnoJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Dowiedz się czy możesz zrobić kariotyp, albo dziecka lub swój i męża, jakiś powód jest już 3 straty ale lekarze mogą nic nie zapronowac. Tule mocno![]()
Przykro mi kochana , dużo siły ci życzęJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Mój gin mówi, że 6 + dni to zawsze 6 tydzień.... ciąża trwa 40 tyg... ale tak naprawdę 39+6ej jak się liczy tygodnie? Jak jest np 6+4 to to jest 6 czy 7 tydzień?![]()
Bardzo mi przykro. Tulam mocnoDziewczyny u mnie już po wszystkim... W poniedziałek na USG już był pusty pęcherzyk bez zarodka. Wczoraj podawali mi leki na oczyszczenie i dziś wyszłam do domu.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i pozytywne myśli, a teraz to ja za Was wszystkie trzymam kciuki żebyście szczęśliwie donosiły te ciąże i żeby wszystko było dobrze.
Hej i jest poczwórna mamaJestem dopiero 4t5d ciąży więc sam początek, jeszcze nawet nudności nie mam i poza częstymi odwiedzinami toalety i wzdęciem to w zasadzie nic się nie dziejetak pobieżnie poczytałam to niektóre już w 8-9 tc! Pewnie część jeszcze we wrześniu się rozpruje
niby doświadczenie mam ale czuję dużą potrzebę bycia w grupie swoich ciążówek, bo kto zrozumie na pewnym etapie te wszystkie anomalia kobiece?? haha
Jeśli wszystko będzie dobrze, to ja będę z największąWitamyto póki co masz chyba największą gromadke tutaj, jeśli się nie mylę, a w jakim wieku
?
Bardzo mi przykro ... to jest takie niesprawiedliweJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Strasznie mi przykroJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala