Piq
Fanka BB :)
Ja chcę z córką też chodzić na zajęcia, ale cały sezon albo ona albo ja chora, jestem właśnie zresztą u lekarza z anginaFajne, ja też lubię ogrodnictwo, kwiaty.
A z nowych zajęć zapisałam się na zajęcia yogi w ciąży. Prenatal yoga.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja chcę z córką też chodzić na zajęcia, ale cały sezon albo ona albo ja chora, jestem właśnie zresztą u lekarza z anginaFajne, ja też lubię ogrodnictwo, kwiaty.
A z nowych zajęć zapisałam się na zajęcia yogi w ciąży. Prenatal yoga.
W punkt ujętePowiedzmy to wprost - z dzieckiem to już żaden wypoczynek.
Taaak, one to czują. Dzisiaj mdłości x100, zapalenie zatok, ale młoda zarządziła, że jesteśmy pieskami, więc biegamy po domu na czworaka...W punkt ujętemój Leon to chyba wyczuwa kiedy gorzej się czuje i nie mam na nic siły, bo wtedy jest jeszcze bardziej natarczywy i mamowy
![]()
Dobrze, że mam dwa psyTaaak, one to czują. Dzisiaj mdłości x100, zapalenie zatok, ale młoda zarządziła, że jesteśmy pieskami, więc biegamy po domu na czworaka...![]()
To jest normalneW punkt ujętemój Leon to chyba wyczuwa kiedy gorzej się czuje i nie mam na nic siły, bo wtedy jest jeszcze bardziej natarczywy i mamowy
![]()
Dziecko nasz panTaaak, one to czują. Dzisiaj mdłości x100, zapalenie zatok, ale młoda zarządziła, że jesteśmy pieskami, więc biegamy po domu na czworaka...![]()
No i pięknie, że dziecko rośnieJestem po jeden wizycie czekam na kolejną , u ginekologa okej , dzidzia ma 1.3 cm , serduszko bije ale nie mierzyła ile , karta ciąży jest założona , dostałam skierowania na prenatalne ale niestety nie mogę iść gdzie chce mam podana placówkę do której muszę iść , będę dzownic dziś lub jutro , L4 dostałam do czwartku tylko i w czwartek mam przyjść na wizytę zobaczymy do dalej , powiedziała że mam anemię przepisała tabletki , w wymazie wyszło że mam grzybicętakże dostałam globulki . Kazala iść do rodzinnego w związku z tym niskim ciśnieniem także właśnie czekam
Czyli w sumie dobrze, niedobrze... Kochana, z dzieckiem jest ok. Z jeśli chodzi o Ciebie to mają plan działania. Podleczysz się i będziesz jak nowonarodzonaJestem po jeden wizycie czekam na kolejną , u ginekologa okej , dzidzia ma 1.3 cm , serduszko bije ale nie mierzyła ile , karta ciąży jest założona , dostałam skierowania na prenatalne ale niestety nie mogę iść gdzie chce mam podana placówkę do której muszę iść , będę dzownic dziś lub jutro , L4 dostałam do czwartku tylko i w czwartek mam przyjść na wizytę zobaczymy do dalej , powiedziała że mam anemię przepisała tabletki , w wymazie wyszło że mam grzybicętakże dostałam globulki . Kazala iść do rodzinnego w związku z tym niskim ciśnieniem także właśnie czekam
właśnie nie , a już przed ciążą mi coś wyszło i brałam globulki ,jak widać nie pomogło . Mąż brał antybiotykNo i pięknie, że dziecko rośniemiałaś jakieś upławy czy coś swedzialo?
![]()