klaudia16
Fanka BB :)
no to superMiałam o 13:40. Jest zarodek 5mm, była akcja serduszka, ale dziś jeszcze bez słuchaniaWielkościowo zgodnie z OM. Dostałam listę badań do zrobienia i kolejna wizyta za 2 tygodnie, 14 marca
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to superMiałam o 13:40. Jest zarodek 5mm, była akcja serduszka, ale dziś jeszcze bez słuchaniaWielkościowo zgodnie z OM. Dostałam listę badań do zrobienia i kolejna wizyta za 2 tygodnie, 14 marca
![]()
Cudowne wieściMiałam o 13:40. Jest zarodek 5mm, była akcja serduszka, ale dziś jeszcze bez słuchaniaWielkościowo zgodnie z OM. Dostałam listę badań do zrobienia i kolejna wizyta za 2 tygodnie, 14 marca
![]()
W ogóle dla mnie to jest niesamowite, że zarodek ma 5 mm i tam już bije serduszkono to superz tego co mi mówiła moja prywatną ginekolog to do 10 tygodnia nie powinno się włączać serduszka bo coś mogłoby się złego stać zarodkowi . Ja też dzisiaj byłam na wizycie ,ale moja była bez USG ( miałam w poniedziałek ) tylko dostałam skierowanie na kolejne badania i L4 , kolejna wizyta 18 marca
jednak idę 13 marca prywatnie żeby mi wszystko dokładnie powierzyła bo ta moja na NFZ to tak robi to USG byle jak moim zdaniem
Chodzi o długie słuchanie, bo kiedyś się włączało a teraz się od tego odchodzi. Super że dostałaś to zwolnienie! Jak się czujesz?no to superz tego co mi mówiła moja prywatną ginekolog to do 10 tygodnia nie powinno się włączać serduszka bo coś mogłoby się złego stać zarodkowi . Ja też dzisiaj byłam na wizycie ,ale moja była bez USG ( miałam w poniedziałek ) tylko dostałam skierowanie na kolejne badania i L4 , kolejna wizyta 18 marca
jednak idę 13 marca prywatnie żeby mi wszystko dokładnie powierzyła bo ta moja na NFZ to tak robi to USG byle jak moim zdaniem
Do kiedy dostałaś zwolnienie?no to superz tego co mi mówiła moja prywatną ginekolog to do 10 tygodnia nie powinno się włączać serduszka bo coś mogłoby się złego stać zarodkowi . Ja też dzisiaj byłam na wizycie ,ale moja była bez USG ( miałam w poniedziałek ) tylko dostałam skierowanie na kolejne badania i L4 , kolejna wizyta 18 marca
A jak oceniasz jakość prywatnego USG vs na NFZ? Bo ja byłam w poradni przyszpitalnej i jak dla mnie to na NFZ to jakieś nieporozumienieno to superz tego co mi mówiła moja prywatną ginekolog to do 10 tygodnia nie powinno się włączać serduszka bo coś mogłoby się złego stać zarodkowi . Ja też dzisiaj byłam na wizycie ,ale moja była bez USG ( miałam w poniedziałek ) tylko dostałam skierowanie na kolejne badania i L4 , kolejna wizyta 18 marca
mój miał 4.6 mm i biło serduszkoW ogóle dla mnie to jest niesamowite, że zarodek ma 5 mm i tam już bije serduszkoto jest takie abstrakcyjne aż
![]()
Aż mi się przypomniało jak poszłam na wizytę prywatna z synem, chciałam poznać płeć i słuchajcie lekarka to usg robi i mówi, że nie widzi głowyA jak oceniasz jakość prywatnego USG vs na NFZ? Bo ja byłam w poradni przyszpitalnej i jak dla mnie to na NFZ to jakieś nieporozumienie![]()
wiesz co różnie , szybko się mecze napewno , ten wysoki puls nie pomaga , no i mam zawroty głowy często ale nie ma jakieś mega tragedii , ostatnich kilka dni to lataniana po lekarzach więc cieszę się że dostałam zwolnienie , teraz już mogę trochę poleżeć spokojnieChodzi o długie słuchanie, bo kiedyś się włączało a teraz się od tego odchodzi. Super że dostałaś to zwolnienie! Jak się czujesz?