morticia_adams
Fanka BB :)
W ramach pocieszenia powiem Ci, że jeśli z ciążą jest wszystko ok, to lekarze nie chcą często widzieć pacjentkiPodziwiam kobiety które czekaja miesiąc na wizytę , mnie jest ciężko 2 tygodnie wysiedzieć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ramach pocieszenia powiem Ci, że jeśli z ciążą jest wszystko ok, to lekarze nie chcą często widzieć pacjentkiPodziwiam kobiety które czekaja miesiąc na wizytę , mnie jest ciężko 2 tygodnie wysiedzieć![]()
no mnie ze względu na to dziwne dzielenie badań na raty i teraz L4 każe przychodzić częściej , chociaż teraz u tej na NFZ między wizytami z USG będzie 3 tygodnie . Tylko że po drodze idę do prywatnejW ramach pocieszenia powiem Ci, że jeśli z ciążą jest wszystko ok, to lekarze nie chcą często widzieć pacjentkiChyba, że faktycznie jest coś na rzeczy, to i chodzi się co tydzień- tak jak ja w poprzedniej, którą poroniłam.
Ja tyle czekam i mnie trafią. Bo ta wizyta w klinice do niczego nie mogę zaliczyć bo to zobaczył tylko serduszko bije i tyle... zero info. No ale jak wszystko w porządku u dziecka no to tyle się czeka. W poprzedniej ciazy miałam usg w Polsce w 13tc później w Norwegii w 20tc a później wnocu w Polsce w 30tc i później już przed samym porodemPodziwiam kobiety które czekaja miesiąc na wizytę , mnie jest ciężko 2 tygodnie wysiedzieć![]()
A w końcu rodziłaś już w Polsce?Ja tyle czekam i mnie trafią. Bo ta wizyta w klinice do niczego nie mogę zaliczyć bo to zobaczył tylko serduszko bije i tyle... zero info. No ale jak wszystko w porządku u dziecka no to tyle się czeka. W poprzedniej ciazy miałam usg w Polsce w 13tc później w Norwegii w 20tc a później wnocu w Polsce w 30tc i później już przed samym porodemI to było dużo, one słuchały detektorem tętno. Usg nie robili
Ja teraz mam odstęp 3 tygodni i już mam głupie myśli, że ciąża się zatrzymała, jeszcze kolejny tydzień czekania bo mam dopiero 11 marcaPodziwiam kobiety które czekaja miesiąc na wizytę , mnie jest ciężko 2 tygodnie wysiedzieć![]()
Jednak w Polsce częstotliwość wizyt to luksusJa tyle czekam i mnie trafią. Bo ta wizyta w klinice do niczego nie mogę zaliczyć bo to zobaczył tylko serduszko bije i tyle... zero info. No ale jak wszystko w porządku u dziecka no to tyle się czeka. W poprzedniej ciazy miałam usg w Polsce w 13tc później w Norwegii w 20tc a później wnocu w Polsce w 30tc i później już przed samym porodemI to było dużo, one słuchały detektorem tętno. Usg nie robili
Nie ma co się sugerować objawami. Przecież w pewnym momencie w zdrowej ciąży beta też zacznie spadać, objawy słabną i nie świadczy to o niczym złymJa teraz mam odstęp 3 tygodni i już mam głupie myśli, że ciąża się zatrzymała, jeszcze kolejny tydzień czekania bo mam dopiero 11 marcaCo prawda objawy mam dość mocne, ale chyba nawet jakby ciąża się zatrzymała to objawy i tak by zostały, zwariować można
![]()
właśnie te myśli są najgorsze , jeszcze przez to za ta wizyta na NFZ mnie jakoś nie usatysfakcjonowała za bardzo to tym bardziej rozmyślamJa teraz mam odstęp 3 tygodni i już mam głupie myśli, że ciąża się zatrzymała, jeszcze kolejny tydzień czekania bo mam dopiero 11 marcaCo prawda objawy mam dość mocne, ale chyba nawet jakby ciąża się zatrzymała to objawy i tak by zostały, zwariować można
![]()