reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ale ja mam regularne cykle od zawsze. I owu też po 3 ciąży dosyć czułam. Nawet kiedyś przypadkowo byłam w tym czasie u gin i faktycznie miałam rację

reklama
Pytam bo pierwszy raz ja "nie czuje". Dziewczyny a łamią się Wam paznokcie?
Nie każdy czuje i nie zawsze ciąża to taka zagadka, że nigdy nic do końca nie wiadomo 🙂
moje paznokcie jeszcze ok. Ale po 3 ciąży walczyłam z anemią cały czas więc różnie to jeszcze może być.

Nie każdy czuje i nie zawsze ciąża to taka zagadka, że nigdy nic do końca nie wiadomo 🙂
moje paznokcie jeszcze ok. Ale po 3 ciąży walczyłam z anemią cały czas więc różnie to jeszcze może być.
Ja swoje pierwsze 3 ciążę czułam niemal od razu, tej nie czuje w ogóle. I zawsze w ciąży miałam piękne, długie nie łamiące się paznokcie. A teraz łamią się non stop. W ostatniej jak jeszcze nie wiedziałam że dziecko się nie rozwija to mnie koleżanki pytały co robię że mam takie długie (ja w ogóle ich nie maluje). To było mniej więcej w tym samym czasie co teraz, a łamią się okropnie 😢😵‍💫

Ja swoje pierwsze 3 ciążę czułam niemal od razu, tej nie czuje w ogóle. I zawsze w ciąży miałam piękne, długie nie łamiące się paznokcie. A teraz łamią się non stop. W ostatniej jak jeszcze nie wiedziałam że dziecko się nie rozwija to mnie koleżanki pytały co robię że mam takie długie (ja w ogóle ich nie maluje). To było mniej więcej w tym samym czasie co teraz, a łamią się okropnie 😢
Ja też nie maluje. 🙂Każda ciąża trochę inna i objawy pewnie inne. Chociaż ja z dziewczynami miałam podobnie z synem trochę inaczej. Ale z paznokciami to chyba nigdy problemu.

nie wiem, no mam hybrydy 😂 ale mam okropną cerę…
Ja też. Cera słabsza. Pierwszy raz jakieś pryszcze na dekoldzie, co jest szokiem.
Paznokcie pękają po bokach. W połowie.
A włosy jakos 2/3 tyg temu wypadały garściami. Na szczęście włosy już lepiej. :(((

Ja się okropnie czuję, łapią mnie mdłości, ale zazwyczaj przechodzą jak coś zjem, często boli mnie głowa. Dzisiaj pracuję, więc wzięłam rano Apap, a jak przebierałam córce 💩 to mnie naciągalo 🤣 ale mam jakieś delulu, że to przez TSH a nie przez ciążę:D

reklama
U mnie pazury mocne twarz to raptem dwa wypryski przez ostatnie dwa miesiące i to po jednym dniu znikały, gdyby nie bladość to może nawet nazwałabym to glow 😂😂

Do góry