reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Nie łącz z źródłami wapnia bo ci się nie wchłonie, ja też miałam anemię, piłam koktajle z natki pietruszki, zakwasu z buraka nie dałam rady przełknąć, ale najlepsze jest mięso jednak, wątróbki nie jem, ale myślę że w niewielkich ilościach nie zaszkodzi, byle nie często:) najlepsza wątróbka jest gęsią (najwięcej żelaza), kacza i wieprzowa, z ryb dużo żelaza ma łosoś dorsz i pstrąg ale z rybami też trzeba uważać, bo często są zanieczyszczone :)
co do tej natki dodawałas ? Bo tak samej to nie wypije 🫣 zakwasu nie próbowałam , buraki uwielbiam, dzisiaj sobie kupię i sprawdzę jak mnie będzie smakował . Łososia nienawidze , ale dorsz i ostróg chętnie . Dziękuję 🥰

reklama
co do tej natki dodawałas ? Bo tak samej to nie wypije 🫣 zakwasu nie próbowałam , buraki uwielbiam, dzisiaj sobie kupię i sprawdzę jak mnie będzie smakował . Łososia nienawidze , ale dorsz i ostróg chętnie . Dziękuję 🥰
Jabłka, pomarańcze, banany, w sumie co miałam, robiłam sobie smoothie:) ja też uwielbiam buraki a zakwasu nie jestem w stanie zjeść, a teściowa jak poprosiłam to mi 3 litry zrobiła xD

możesz mnie dać na administratorke ☺️ staram się wszystkich wpisać na pierwszą stronę , ale nie każdy napisał TP więc nie wpisywałam . Także dziewczyny sprawdźcie wszystkie czy jesteście jak was nie ma to dajcie znać na kiedy was wpisać ,żeby do końca przyszłego tygodnia już było wszystko wpisane tak jak trzeba i koleżanka mogła założyć wątek prywatny ☺️
Ja w sumie mam 30.09 chociaż wg USG się przesunął o kilka dni wcześniej póki co

Hejo 👋. No coś Ty, okres niemowlęcy był cudowny 🥲. A po drugim roku życia już tylko bunt jeden za drugim.
Hah no co mama to opinia pewnie :D Dla mnie najgorszy okres w życiu mojego dziecka :D pierwszy rok :d Drugi rok też taki sobie bo choroby jedna za druga po zderzeniu z placówką ale przynajmniej już wrocilam do pracy, odstawilam od piersi i mialam namiastke normalnosci. Poza tym mój synek dość szybko zaczął mówić wiec komunikacja z nim byla dla mnie zbawieniem. Ale przez 11 miesiecy nie spałam ciągiem dluzej niz 3h...no i ta samotnosc.. wszyscy normalni ludzie w pracy a ja cale dnie z dzieckiem :d Nie, nie nie :D oby teraz szybko zleciało albo dzidzia była jakas bardziej spiaca, odkladalna, zeby chociaz sie cos dalo zrobić w tym czasie :D
Zrób sobie taki szejk: Natka pietruszki, liscie szpinaku, seler naciowy, banan, mrożone mango i mrożony ananas :)

reklama
Do góry