reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Duże opóźnienie było, dopiero do domu wróciłam 🫣 Wszystko jest pięknie ❤️❤️ zarodek ciągle na jeden dzień do przodu 7+4 i serducho bije 150, rozkręciło się bo ostatnio biło 110 😊 Krwiaka żadnego nie ma, dostałam pełno badań i skierowanie na prenatalne, kamień z serca 🥹
Super, czekałam na takie wieści🙂

reklama
Ciekawe jak będą wyglądać te prenatalne na NFZ, czy w ogóle powie jaka płeć itd, wiem narazie tyle, że nie mogę wejść z mężem niestety. Była któraś z was na NFZ i wie jak to wygląda?
A czemu nie możesz? Ja liczyłam że będę mogła 😱

Ciekawe jak będą wyglądać te prenatalne na NFZ, czy w ogóle powie jaka płeć itd, wiem narazie tyle, że nie mogę wejść z mężem niestety. Była któraś z was na NFZ i wie jak to wygląda?
Tak ja byłam, godzina usg, dzidzius oglądany w 3d i 4d, płeć, wszystko było dokładnie sprawdzone, ale raz byłam u innego doktorka i badanie 15 min, obraz jedynie w 2d, płeć powiedział, zdjęcie i tyle, dlatego pisałam wcześniej, aby próbować dobrze wybrać, po opiniach najlepiej.

Duże opóźnienie było, dopiero do domu wróciłam 🫣 Wszystko jest pięknie ❤️❤️ zarodek ciągle na jeden dzień do przodu 7+4 i serducho bije 150, rozkręciło się bo ostatnio biło 110 😊 Krwiaka żadnego nie ma, dostałam pełno badań i skierowanie na prenatalne, kamień z serca 🥹
Bardzo się cieszę ☺️

reklama
Do góry