klaudia16
Fanka BB :)
wiem co mówisz , robiłam tak samo , jednak po jakiś 2-3 tygodniach od pozytywnego testu czyli gdzieś w 5-6 tygodniu piersi przestały mnie stopniowo boleć i pogodziłam się z tym już po napoczatku myslalam że to źle , teraz mam tylko je zabrzmi ale , bardziej pełne , mam dużo żyłek i delikatne sutki . Mdłości nie miałam aż do tego tygodnia i powoli żałuję że marudziłem że ich nie było . Mam tak w kratkę , jeden dzień jest super i jadłam bym wszystko ,kolejny dziubie cokolwiek bo tak mi nie dobrze , ale nie wymiotuje . Dzisiaj 8+1 i zaczynam czuć się ciążowo , senność jest od początku , 20 a ja już sporo praktycznie i kiedy tylko moge to robię drzemkiA czy np masz mdłości i wymioty?
Ja szczerze mówiąc mam tylko tkliwość piersi które dotykam kilka razy dziennie czy aby na pewno je czujęi czasem mam bardzo senne dni. Ból podbrzusza był na początku pierwszego i drugiego tygodnia a teraz czasem coś czuje jakby kłucie w lewym jajniku o tyle.
Aktualnie 7+3 i 04.03 kolejna wizyta. Najchętniej chodziłabym codziennie Sprawdzić czy serduszko bije bo już tak panikuje.![]()