Żołna
Fanka BB :)
Bolą od progesteronu. Jak się przyzwyczaisz to przestaną, albo przestaniesz to zauważać.Zazdroszczę braku bólu piersija się dotknąć nie mogę . Nie wiem od czego to zależy może od ułożenia się dziecka ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bolą od progesteronu. Jak się przyzwyczaisz to przestaną, albo przestaniesz to zauważać.Zazdroszczę braku bólu piersija się dotknąć nie mogę . Nie wiem od czego to zależy może od ułożenia się dziecka ?
NaprawdęŻeby jeszcze mm gwarantowało spanie w nocymoje dzieciaki co 2 godziny do 2 lat
syn skończył pobudki nocne jak skończył 2 lata, za to dziewczyny do 4 lat
miałam wrażenie, że nigdy nie prześpię całej nocy
![]()
NaprawdęNaprawdę... oł noł... moje starsze to 10 miesięcy i 13 nocki przespane. Maluchy 16 m-cy i 15m-cy, całe przespane nocki. Ale tak w nocy wstawały 1-2 razy także taka przerwa 10 -15 minut na jedzenie to jest ok.
U mnie było podobnie, przestałam karmić - zaczęła przesypiać noceJa nie mogę sobie przypomnieć jak długo moje dzieciaki nocy nie przesypiałykarmiłam oboje prawie do 2 lat. I chyba jak przestałam karmić to przestały się budzić, ale nie pamiętam
![]()
u mnie dokładnie tak samo! a tak się bałam odstawić, że będzie gorzej… finalnie karmiłam 16mscU mnie było podobnie, przestałam karmić - zaczęła przesypiać noce
Bolą od progesteronu. Jak się przyzwyczaisz to przestaną, albo przestaniesz to zauważać.
Jeśli Ci to nie przeszkadza to karmMoja nadal karmiona piersią (21 miesięcy), ale od dawna przesypia noce, o ile nie jest chora. Teraz stoję przed dylematem, czy odstawiać ją na 2 latka, czy próbować tandemu.