reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Lepiej od razu dopisz dziewczyny. Z tego co pamiętam to Admin pojedynczych osób nie chce dodawać, ale już kilka łatwiej.
Tak, wiem o tym bo też by mnie denerwowało jakby ktoś cały czas pisał dopisz dopisz itd... ale wszystkie są napisane oprócz @Mama_Pączka. Napisałam do admin, odpisała mi na pierwsze pytanie ale nie dodała do wątku więc ponosiłam prośbę.

reklama
Cześć :) trochę późno się witam, ale to dlatego, że pracuję, a w domu mam trzylatkę ;)
U mnie termin na okolice 10 października, ale wiem, że przesunął mi się cykl, więc możliwe, że wcześniej 🙈
Objawów w zasadzie teraz już żadnych, na początku ból lędźwi i ciągłe zmęczenie, lekkie mdłości. Teraz aż wyczekuje wizyty, żeby się upewnić, że wszystko dobrze ;)
W między czasie w badaniach wyszła mi glukoza na czczo najpierw 5.01, potem 5,25 i dostałam skierowanie na krzywą. Wyszła w normie, glukoza na czczo nawet 4,9, ale trzymam się diety z niskim ig. Któraś z Was też?
Postaram się coś ponadrabiac i poznać Was bliżej. Każdej gratuluję i trzymam kciuki :)
Tym, dla których to pierwsza ciąża - zazdroszczę, odpoczywajcie ile możecie :) przy drugim i pewnie kolejnym to walka o przetrwanie do wieczora 🤣
Przy pierwszej ciąży korzystałam z forum i znalazłam tam fantastyczne koleżanki, z którymi mam kontakt do tej pory, także mam nadzieję, że i Wy znajdziecie tu dużo wsparcia :)

Widzę, że już zaczynacie z prywatną grupą, czy też mogę dołączyć?
Hej witamy na forum :) tak kwestia tylko zaczekania chwilę bo dopiero co uregulowaliśmy forum prywatne. Proszę o chwilę cierpliwosci i zglosze Cię do admina aby dołączyć do grupy prywatnej. Może jeszcze ktoś dolaczy ;)

Cześć :) trochę późno się witam, ale to dlatego, że pracuję, a w domu mam trzylatkę ;)
U mnie termin na okolice 10 października, ale wiem, że przesunął mi się cykl, więc możliwe, że wcześniej 🙈
Objawów w zasadzie teraz już żadnych, na początku ból lędźwi i ciągłe zmęczenie, lekkie mdłości. Teraz aż wyczekuje wizyty, żeby się upewnić, że wszystko dobrze ;)
W między czasie w badaniach wyszła mi glukoza na czczo najpierw 5.01, potem 5,25 i dostałam skierowanie na krzywą. Wyszła w normie, glukoza na czczo nawet 4,9, ale trzymam się diety z niskim ig. Któraś z Was też?
Postaram się coś ponadrabiac i poznać Was bliżej. Każdej gratuluję i trzymam kciuki :)
Tym, dla których to pierwsza ciąża - zazdroszczę, odpoczywajcie ile możecie :) przy drugim i pewnie kolejnym to walka o przetrwanie do wieczora 🤣
Przy pierwszej ciąży korzystałam z forum i znalazłam tam fantastyczne koleżanki, z którymi mam kontakt do tej pory, także mam nadzieję, że i Wy znajdziecie tu dużo wsparcia :)
Ja mam w domu 5 latke bardzo zajmująca więc rozumiem ;) ja mam metformine jeszcze ale też się bije że jak odstawie to może być ciekawie, stąd od dzisiaj schodzi na dietę

reklama
Ja mam w domu 5 latke bardzo zajmująca więc rozumiem ;) ja mam metformine jeszcze ale też się bije że jak odstawie to może być ciekawie, stąd od dzisiaj schodzi na dietę
Moja przyjaciółka w dwóch ciążach była na metforminie jak dobrze kojarzę, nie każdy lekarz się zgadza, ale ponoć takie są na zachodzie praktyki i część lekarzy prowadzi z leczeniem. Ponoć lepiej dla dziecka, żeby nie zaburzać tego poziomu i mniej inwazyjne jest przyjmowanie leku. Tylko ona ciążę prowadziła jedną 7, drugą 4 lata temu więc może się coś zmieniło. Pogadaj z lekarzem :)
Ja nie ukrywam tęsknię bardzo za białym pieczywem, za chipsami 🥲

Do góry