Agunia1401
Moderator
Jak znowu przenosze to w urodziny mojego 9 października.Czytałambardzo się cieszę Aguś
rosnijcie zdrowo
może wyjdzie dzidziusia jak ja 5 października
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak znowu przenosze to w urodziny mojego 9 października.Czytałambardzo się cieszę Aguś
rosnijcie zdrowo
może wyjdzie dzidziusia jak ja 5 października
![]()
To się zamień, bo ja ledwo na oczy patrzęNie wiem jak Wy, ale ja już jestem od 2 w nocy wyspana…![]()
haha@klaudia16 mam te same objawy, piersi często siku i w porównaniu do poprzednich ciąż słabo śpię, a zasypiam twardym snem ok 3 a o 5.30 muszę wstać. Najgorzej... dzisiaj jedynie mnie podbrzusze lekko boli ale to normalne.
Tak z nami jest brak objawów źle, są objawy źle...
Mdłości nie zamawiam w ciazy... za ten objaw podziękuję![]()
Masz bolą Cie piersi! To jest dobry objawhahaobjawy zje bo źle się człowiek czuje ale przynajmniej wie że coś się dzieje , a tak to jak nie ma objawów to nie wiadomo
![]()
ogólnie to właśnie wygrałam walkę sama ze sobą żeby nie iść 5 raz na betęMasz bolą Cie piersi! To jest dobry objaw![]()
Boli brzuch źle bo sie coś dzieje a jak nie boli to też źle bo się nie rozciąga;p mnie dzisiaj kluje też lekko brzuch mam nadzieje ze dobry objaw. Wg transferu z kalkulatora Malinowskiego wychodzi ze dzisiaj t4d5