reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Tak to byłam ja bo z miłością nie działało to wysunęłam ciężkie działa i zobacz - zadziałały 🤪
można tak powiedzieć haha 😅 nie poszłam bo nie chciałam sobie dokładać stresu ,bo wiem że bym siedziała od 7-14 jak na szpilkach czy napewno jest okej ( trochę teraz żałuję bo tyle dziewczyn poszło że też bym z chęcią zobaczyła jak to u mnie wygląda 😅) a przecież nic nie wskazuje na to że miałby nie być okej więc no ... Jeszcze tylko 3.5 dnia 😅

Szybko minie ,jutro idę do pracy , niedzielę jak zawsze minie raz dwa trzy , poniedziałek znowu do roboty i zaraz będzie wtorek 15 i będę w gabinecie 😅😅 przynajmniej tak sobie to tłumacze
Ja też się nie mogę doczekać mojej wtorkowej wizyty 🙈 ale staram się jakoś zająć głowę różnymi głupotamii jakoś czas leci 😄

Ale wiecie że jak się nic nie dzieje to te wizyty są co kilka tygodni? 🤪oszalejemy jak się będziemy tak nakręcać

@
Jest lek ale drogi w diabły, mam receptę ale jeszcze nie wykupiłam. Wmawiam sobie że minie xd
Chyba mówisz o Xonvea czy coś takiego?
Ja mam awaryjne opakowanie jeszcze z poprzedniej ciąży z maja, pamiętam jak miałam receptę na 6 opakowań i pani z apteki pyta się, czy napewno chce 6. A ja twardo tak, żeby nie latać co chwilę. 600zl poproszę 🤣🤣🤣🤣. - Dobra, to jedno. Przekonała mnie pani 😁.

@

Chyba mówisz o Xonvea czy coś takiego?
Ja mam awaryjne opakowanie jeszcze z poprzedniej ciąży z maja, pamiętam jak miałam receptę na 6 opakowań i pani z apteki pyta się, czy napewno chce 6. A ja twardo tak, żeby nie latać co chwilę. 600zl poproszę 🤣🤣🤣🤣. - Dobra, to jedno. Przekonała mnie pani 😁.
Tak, jak pomyślałam ile razy muszę to wziąć a i tak nie zwymiotuję tak łatwo bo mam blokadę mózgu i problemy z tym to stwierdziłam że dobra, trochę mnie pomodli i w końcu przejdzie, nie? 😂

Ale wiecie że jak się nic nie dzieje to te wizyty są co kilka tygodni? 🤪oszalejemy jak się będziemy tak nakręcać
wydaje mi się że później to już nie będę się tak stresować , narazie się stresuje bo wiesz nie wiem czy będzie pęcherzyk czy tam gdzie powinien , a później czy będzie zarodek z serduszkiem , później wydaje mi się że już będę miała większy luz ☺️

reklama
Do góry