reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

wydaje mi się że później to już nie będę się tak stresować , narazie się stresuje bo wiesz nie wiem czy będzie pęcherzyk czy tam gdzie powinien , a później czy będzie zarodek z serduszkiem , później wydaje mi się że już będę miała większy luz ☺️
Potem będziesz się nakręcać czy serduszko, czy wszystko w porządku, czy nie chore, czy badania dobrze wyszły, czemu nie kopie, w czemu tak kopie, a czemu inaczej i tak aż do śmierci będziemy się martwić o te dzieciaki 😀

reklama
Dziewczyny jak mi się uda to vede wspierać, ja pierwsza ciążę miałam w Norwegii i tam miałam oficjalne 1usg cała ciążę, 2 razy miałam w Polsce podczas urlopu i raz dopiero w 11tc tam prywatnie bo chciałam wiedzieć czy jest ok bo miałam jechać trasę 30h do Polski. Najgorszy stres to do 12tc do prenatalnych, pozniej lżej jak już kopie a zawsze można pobudzić żeby kopało jakoś większe jest panowanie nad tym ;)
Później stres o poród kiedy co i jak ;)

Rozumiem ekscytację, nie rozumiem nakręcania się wzajemnego, próbuję trochę nas wszystkie uspokoić że wszystko będzie git 😘
Nie no oczywiście negatywne nakręcanie nie jest dobre. Ja to bardziej w tą drugą stronę, już bym chciała mieć to zdjęcie usg i móc je umieścić w pustym miejscu w ramce które czeka na nie już od lat 🥰

Potem będziesz się nakręcać czy serduszko, czy wszystko w porządku, czy nie chore, czy badania dobrze wyszły, czemu nie kopie, w czemu tak kopie, a czemu inaczej i tak aż do śmierci będziemy się martwić o te dzieciaki 😀
no mówię że jak będzie zarodek z serduszkiem to mi już trochę przedzie . To jest całkiem nowa sytuacja dla mnie ,moja pierwsza ciąża ,mocno mocno wyczekana więc nie potrafię tak poprostu nie myśleć . Tak samo jak podczas starań słyszałam ,, odpuść to się uda ,, uwierzcie mi ja naprawdę marzyłam o tym żeby przestać myśleć byłoby mi łatwiej , ale nie potrafilam , w tej sytuacji jest podobnie 😔

reklama
Do góry