reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

jestem z zacnego rocznika 87🧐, tyle. że w sumie chciałabym mieć ze 3 dzieci, ale nie wiem czy zdążę 😁
Na pierwsze czekaliśmy 3 lata, były 2 wczesne poronienia...teraz już mam inne podejście i mniejsze parcie: co ma być to będzie, no i jestem wdzięczna, że już choć raz zostałam mamą 😍
A to ja '93, ale też już ciąża geriatryczna 🤣 chociaż teraz bardziej standardem jest ciąża po 30 niż przed 25, a jak się czułaś w poprzedniej? Miałaś jakieś komplikacje, czy było w miarę ok?

reklama
Przepraszam... Ale smiechłam 🙈
Sama jestem 93'
A po 40 jak ciążę są nazywane?
Ale ja tego nie wymyśliłam, usłyszałam takie stwierdzenie w poprzedniej ciąży 😁 a to i tak ładne określenie, bo dawniej się mówiło "stara pierwiastka" 🤣 i to było oficjalne określenie medyczne stosowane przez lekarzy 🤣

Cześć dziewczyny. Wczoraj wysikane 2 kreski, dziś beta 250 i progesteron 55,7. To moja 4 ciąża. Mam 2 dzieci z bezproblemowych ciąż i Aniołka z 2023 roku. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze i zostanę z Wami do szczęśliwego porodu. Mój termin z om to 13 październik ☺️

Ale ja tego nie wymyśliłam, usłyszałam takie stwierdzenie w poprzedniej ciąży 😁 a to i tak ładne określenie, bo dawniej się mówiło "stara pierwiastka" 🤣 i to było oficjalne określenie medyczne stosowane przez lekarzy 🤣
No to ten ktoś ma nieźle z głową. 😅
Ciaza geriatryczna jest powyżej 35. Ale teraz jak rozmawiałam z pielęgniarka to ich uczą że po 40 bardziej jest ciąża geriatryczna niż po 35. Po 35 wola nazywać że jest to ciaza wysokiego ryzyka. :)

Cześć dziewczyny. Wczoraj wysikane 2 kreski, dziś beta 250 i progesteron 55,7. To moja 4 ciąża. Mam 2 dzieci z bezproblemowych ciąż i Aniołka z 2023 roku. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze i zostanę z Wami do szczęśliwego porodu. Mój termin z om to 13 październik ☺️
pięknie , progesteron naturalny dobrze pamiętam ? 🥰

reklama
na kiedy umawiasz wizytę ? ☺️

Do góry