reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

a mi właśnie przyszedł wynik TSH i tym razem jest 1,32... było 2,67 w poniedziałek 🤔...

Zrobię chyba jeszcze jeden w przyszłym tygodniu, gina mam 19.02 w środę na 14.00, pierwsze USG...
też liczę na serduszko z racji mojej wczesnej owulacji 🫣
Ja bym tyle nie robiła, u mnie Endo powiedział że raz w miesiącu wystarczy 🫣

reklama
a mi właśnie przyszedł wynik TSH i tym razem jest 1,32... było 2,67 w poniedziałek 🤔...

Zrobię chyba jeszcze jeden w przyszłym tygodniu, gina mam 19.02 w środę na 14.00, pierwsze USG...
też liczę na serduszko z racji mojej wczesnej owulacji 🫣
Ooo czyli jest jednak szansa, że u mnie też drugie wyjdzie lepsze, a robilas coś żeby je trochę zbić?

Rozumiem. Jak nie dostałaś skierowania to badania idą od razu do gabinetu i dopiero na wizycie się dowiesz co i jak.
dostałam skierowanie , ale powiedziała że z tym skierowaniem mam przyjść do laboratorium na dole i teraz się zastanawiam czy dostanę wyniki . No nic pójdę w piątek na krew i mocz i na miejscu zapytam czy dostanę wyniki jeżeli powie mi że tak to wtedy dobiorę sobie wszystkie badania które zleciła mi moją prywatna i zapłacę trudno , bo chce iść do niej poprostu zobacz jak sprawa faktycznie wygląda a głupio jest koniec bez badań skoro kazała mi zrobić . Chociaż tak się też zastanawiam że może skoro i tak mam płacić to pójdę gdzie kolejek prywatnie na USG tam gdzie dobre opinie

dostałam skierowanie , ale powiedziała że z tym skierowaniem mam przyjść do laboratorium na dole i teraz się zastanawiam czy dostanę wyniki . No nic pójdę w piątek na krew i mocz i na miejscu zapytam czy dostanę wyniki jeżeli powie mi że tak to wtedy dobiorę sobie wszystkie badania które zleciła mi moją prywatna i zapłacę trudno , bo chce iść do niej poprostu zobacz jak sprawa faktycznie wygląda a głupio jest koniec bez badań skoro kazała mi zrobić . Chociaż tak się też zastanawiam że może skoro i tak mam płacić to pójdę gdzie kolejek prywatnie na USG tam gdzie dobre opinie
No ale przecież możesz wyniki z karty skserować 😉
Ja dostaję skierowanie do diagnostyki..mogę zrobić w przychodni - wtedy nie dostaje kodu a wyniki ida tylko do gabinetu, albo zrobić pod domem gdzie dostaje kod a lekarz wyniki do gabinetu

No ale przecież możesz wyniki z karty skserować 😉
Ja dostaję skierowanie do diagnostyki..mogę zrobić w przychodni - wtedy nie dostaje kodu a wyniki ida tylko do gabinetu, albo zrobić pod domem gdzie dostaje kod a lekarz wyniki do gabinetu
chyba jest tak że nie wszędzie mogę iść ze skierowaniem ? Że muszę tam gdzie dana placówka współpracuje ? Na skierowaniu mam napisane tak ,, laboratorium diagnostyka- ulica przychodni ,,

reklama
Do góry