reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ma ktoś dziś wizytę?
Ja, ale ja będę miała smutną... Beta spadła.
W środę 123, dzisiaj 110. Mam tylko ogromną nadzieję, że to jednak nie pozamaciczna, jak mnie nastraszył w środę... no przykro. Przyjdzie mi dłużej poczekać niż te 7 lat 😔
Więc będę się z wami żegnać, ale miło było chociaż kilka dni się pojawić. Życzę Wam samych donoszonych i zdrowych ciąż 🩷

reklama
macie jakieś problemy jelitowe? ja już drugi raz mam takie skurcze jelit, że aż mnie poty oblewają, a nic się nie dzieje… mam tu na myśli 💩 ostatnio myślałam, że to wina zjedzenia pół kg ogórków kiszonych 🤣 ale dziś nie mam pomysłu
Mam to samo 😭
Ugotowałam gar kapuśniaku i pomogło 😂 ale to na chwilę…

U mnie też team mięcho i wytrawne posiłki
Kate Mckinnon Snl GIF by Saturday Night Live
Jako ex weganka - od pierwszej ciąży znowu mięcho pod każdą postacią 🤡
Później ogólnie mięcho odpuściło - i wrócił stary niesmak do niego a teraz… czekolada może nie istnieć ale mięcho już jak najbardziej 😅

Maż gada, że dzieci mnie „nawracają” 🤣

Tez mam wrażenie, że mi wydelo do przodu brzuch a jestem na ogół szczupła, tylko tak sobie myślę czy to nie przez duphaston, chyba Ty też go przyjmujesz 🤔🤔 Najchętniej bym chodzila tylko w dresie, bo wszystko mnie upija w brzuch a i tak muszę wymienic na M juz niedługo 🙈
Ja nie biorę dupasthonu, a też mnie wydelo i już ledwo mieszczę się w spodnie pomimo, że wcześniej miałam w nich sporo luzu w pasie, więc chyba to wzdęcia po prostu

W środę 123, dzisiaj 110. Mam tylko ogromną nadzieję, że to jednak nie pozamaciczna, jak mnie nastraszył w środę... no przykro. Przyjdzie mi dłużej poczekać niż te 7 lat 😔
Więc będę się z wami żegnać, ale miło było chociaż kilka dni się pojawić. Życzę Wam samych donoszonych i zdrowych ciąż 🩷
Bardzo mi przykro że Cię to spotyka. Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie i los obdarzy Cię zdrową ciążą. Trzymaj się.

Bardzo mi przykro 💔

Mi w pozamacicznej rosła, trzymam kciuki by to nie była pozamaciczna tylko „zwykły Biochem” - ja taki przeszłam w listopadzie zeszłego roku, równo rok po tym jak odkryłam w 23 że to pozamaciczna. Jak coś to pisz i trzymaj się jakoś 😘

reklama
Właśnie na co macie bardziej ochotę na słone czy słodkie ? Bo za mną non stop chodzi jakiś kotlet , kiełbasa , szynka ogólnie mięso mięso i mięso 😅😅
Mam dziwne wahania 😅 jednego dnia mam na coś ochotę np. ostatnio na szarlotkę z lodami. Kupiłam duży kawałek w cukierni i śmietanę i lody waniliowe. Pochlonęłam część z największą przyjemnością, ale następnego dnia czułam wręcz niechęć do niej i stoi tak w lodówce od kilku dni i mnie odrzuca🫢 Bardzo dobrze mi wchodzi sok jabłkowy i kwaśne żelki i popcorn.

Do góry