reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Tak, ale dopiero po implantacji organizm wytwarza betę nie przed, a koleżanka pisała, że miała już betę pozytywną przed.
U mnie było tak że zrobiłam betę (wyszła 55) i tego samego dnia dostałam takiego typowego plamienia implementacyjnego - jasno różowe, a później lekko brązowe

Ale wiesz że to on jest zdrowszy? 😜 bo my się zamartwiamy na zapas a chłopy dopiero jak serio się coś dzieje. Są zdrowsi a my siwe i zestresowane
Ale jednak kobiety żyją dłużej;)
Mój też ma podejście będzie co będzie. Ale od jutra mam l4, córka też ma na 2 tygodnie wolnego od przedszkola aby teraz to przeczekać. Nie wiem co gorsze czy wirusy czy prawie 5 latka z ogromną ilością energii w domu. Jak ktoś ma pomysły na zabawy aby wyladowac energię chętnie przygarnę.
Już przeszła mi myśl czy nie powinnam gdzieś iść do lekarza bo ona naprawdę na tle rówieśników i starszych wyznaczą się ogromną energia, potrafi wstać o 5 jechać do przedszkola, bez drzemki, wraca szybką przekąska basen godzinę i ma problem o 22 zasnąć, ona chce się bawić... ostatnio byłam u lekarza zostawiłam ją u sąsiadki z dziewczynkami, i tamte pytają kiedy mama wezmie Marcelinę bo one chcą spać a ta bawić i bawić, a była właśnie pp przedszkolu i basenie...

Jak się dziś czujecie ?
Czy macie jakieś mdłości ?!
mdłości dzisiaj nawet dają żyć, tylko zimno mi strasznie i mam zaparcia… w ciąży mam zawsze straszne i potem się borykam z ich konsekwencjami niestety 😭 tyle mnie to bólu i nerwów kosztowało, że był to jeden z głównych powodów który mnie zniechęcał do kolejnej ciąży…

Jak się dziś czujecie ?
Czy macie jakieś mdłości ?!
u mnie mdłości brak . Jedynie rano jak wstaje i dłużej nie zjem to mnie trochę muli ale tak to jest okej , ale faktycznie jestem częściej głodna i mam wrażenie że mogę więcej zjeść i nie czuje się jakaś bardzo najedzona 😅

Mi się od wczoraj mdłości włączyły, w poprzedniej nie miałam. Wcześniej to było jak miałam pusty żołądek, teraz jak jestem głodna mdli nardzo a dzisiaj np podczas sniadania jadłam kanapkę z jajkiem i majonezem plus parówka i wiedziałam że jak zjem jeszcze kęs to zwymiotuje. I musiałam odstawić. Jem mniejsze porcję ale muszę częściej...

Mnie od wczoraj piersi pobolewają, ale nie jakoś bardzo. Mam lekkie mdłości wieczorami od paru dni, ale nie wymiotuję. Rano wstałam z wahaniami nastroju strasznymi haha. Ale u mnie dopiero 5+0 dzisiaj. Dodatkowo zastanawiam się czy ta opryszczka wargowa to może być jednak pryszcz 😅poczekam parę dni jak się to będzie goiło, ale lekarz na teleporadzie zalecił te plasterki na opryszczkę
IMG_8195.jpeg

reklama
I idę jutro jeszcze na betę kontrolnie, w sobotę było prawie 6000. Ale jakoś przez to moje przeziębienie czuje się lepiej jak ją kontroluję
też mnie strasznie kusi żeby jutro iść, ale u mnie jest straszny problem z pobieraniem krwi… nigdy nie kończy się na mniej niż 3 próbach, mam fatalne żyły, a raczej ich brak… cała jestem pokuta po ostatnich badaniach i to sprawia, że nie pójdę chyba 😟 poza tym, nawet jeśli okaże się, że źle przyrasta to co? co z tym zrobię? niewiele to zależy ode mnie… będę siedzieć jak siedziałam i czekać 🤪

Do góry