Aaa tak barefooty nadal rządząPrzyjdzie i na wełnę czasja brałam inspiracje głównie z butów, tam byłaś królową butów
![]()
reklama
kinga30
Fanka BB :)
Dzisiaj delikatnie jasnobrązowe narazie jednorazowo. W poprzednich ciążach żywa krwiąKrwawiłaś żywa krwią czy to było na zasadzie plamienia brązowego?
kinga30
Ja do plamien to tak z dystansem podchodzę, bo ja w każdej ciąży plamilam krwawilam i to długo, więc wiadomo to może być wszystko albo nic. Ale dzisiaj jeszcze mężowi siklam test bo nie mógł uwierzyć i są dwie grube tłuste krechy więc mam nadzieję, że to dobrze wróżyJeśli mogę pocieszyć, to z pierwszym synem miałam dość spore krwawienie, wylądowałam w szpitalu i byłam pewna że jest po wszystkim, jednak nie było i nawet nie wiadomo skąd to krwawienie wtedy.
Będzie dobrze![]()
olka11135
Ja 3 naturalne i 2 cc ostatnie, baaardzo bym chciała naturalnie urodzić, ale nie wiem czy będzie mi dane.
Jak coś to zapraszamy do Warszawy, mamy tu taki szpital (św. Zofii) gdzie odbywają się udane porody naturalne nawet po 4 cesarkach
Nawet nie wiesz jakbym chciała naturalnie, jak mi przy 4 dziecku na koniec ciazy nagle ginek wypalił że cc to myślałam że się załamie, no i się nie myliłam to był koszmar, drugie cc o wiele lepsze ale mimo wszystkoJak coś to zapraszamy do Warszawy, mamy tu taki szpital (św. Zofii) gdzie odbywają się udane porody naturalne nawet po 4 cesarkach(jezzzzu idźcie już na prywatny, bo za dużo was tu cudownych jest
)
Zielonooka_92
Aktywna w BB
Byłam dziś na kolejnej wizycie, potwierdzona konkretna hiperstymulacja jajników. Mam brać więcej Duphastonu, pić nutridrinki białkowe i 3 litry wody.
Ale pęcherzyk 9mm i żółteczko widoczne
co za ulga!
Ale pęcherzyk 9mm i żółteczko widoczne
U
użytkowniczka 205994
Gość
Ja 3 naturalne i 2 cc ostatnie, baaardzo bym chciała naturalnie urodzić, ale nie wiem czy będzie mi dane.
CześćNawet nie wiesz jakbym chciała naturalnie, jak mi przy 4 dziecku na koniec ciazy nagle ginek wypalił że cc to myślałam że się załamie, no i się nie myliłam to był koszmar, drugie cc o wiele lepsze ale mimo wszystkoszkoda ze do Warszawy mam daleeeko...
I akurat przeprowadzam się do Warszawy, więc sprawdzę sobie ofertę tej sw. Zofii
morticia_adams
Witamy i gratulujemyAaa tak barefooty nadal rządzą![]()
reklama
Izz96
Kurcze.. widocznie taki 'urok' Twojej ciąży, ratuj się paracetamolem jeżeli bol jest nie do zniesienia, po co masz się męczyćPowiem wam że od kiedy jestem w ciąży to strasznie często boli mnie głowa , praktycznie codziennie albo co 2 dzień co wcześniej się bardzo rzadko zdarzało![]()