reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Dziewczyny,
W poniedziałek 24.02 byłam u lekarza na wizycie, nic nie było widać. Kazał zmierzyć betę.
We wtorek 25.02 zmierzyłam betę i otrzymałam właśnie wynik 1925 mIU/ml

Czy to oznacza... pozamaciczną ciążę? Bo skoro nie widział pęcherzyka na usg a wynik jest powyżej 1000?
Jeśli miał dobry sprzęt to jest wysoko prawdopodobne. Udaj się prywatnie do lekarza najszybciej jak możesz. Niech zrobią Ci USG raz jeszcze, jeśli nic nie znajdą to niech sprawdzają jajowody. To już jest wysoka beta i jeśli jest to CP, może pęc Ci jajowód a jak pęknie i będziesz nie wiem np sama w domu to może stać się tragedia. CP to ryzyko śmierci, niestety.

reklama
Dziewczyny,
W poniedziałek 24.02 byłam u lekarza na wizycie, nic nie było widać. Kazał zmierzyć betę.
We wtorek 25.02 zmierzyłam betę i otrzymałam właśnie wynik 1925 mIU/ml

Czy to oznacza... pozamaciczną ciążę? Bo skoro nie widział pęcherzyka na usg a wynik jest powyżej 1000?
Kurcze, ale kompletnie nic nie widział?
Chyba bym pojechała na IP i powiedziała o co chodzi, niech sprawdza...

Zostanę raczej na listopadowym, dlatego tu do Was się na prywatny nie wpisywałam 😊
Super babeczki jesteście, ale ja tu dopiero betę badam drugi raz, a Wy już prenatalne 🫣😊
Ej ja nawet serduszka nie widziałam ;). Nie uciekaj od nas. Ja też jestem do tyłu. A Tobie jaki termin wychodzi?

reklama
Do góry