reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Dziewczyny,
W poniedziałek 24.02 byłam u lekarza na wizycie, nic nie było widać. Kazał zmierzyć betę.
We wtorek 25.02 zmierzyłam betę i otrzymałam właśnie wynik 1925 mIU/ml

Czy to oznacza... pozamaciczną ciążę? Bo skoro nie widział pęcherzyka na usg a wynik jest powyżej 1000?
Nie to nie oznacza poza macicznej. Przy becie 16242 miałam na następny dzień 2 mm pęcherzyk ciążowy. Ważny jest przyrost, czy beta rośnie.

Dzisiaj 4w+5d. A to pierwsze USG gdzie nie było nic widać miałam w 4w+3d

No i ta wysoka beta z wczoraj 1925... Jutro się pewnie okaże co i jak jak dostane wynik tej drugiej bety i zobaczę jaki przyrost
Najwcześniej cokolwiek można zobaczyć w 4+5. I nie u każdej kobiety się wtedy zobaczy. Wystarczy późniejszą owulacja, gorszy sprzęt i można nie zobaczyć nic 🤷

Ostatnia edycja:
Mòj młody wczoraj wymiotował ... duzo pił, ale apetyt sredni.. juz myślałam, ze to jakis rota... ale dzis jest w superstanie Takze podejrzewam zatrucie z przedszkola, bo wczoraj zgłosili nieobecność 7 dzieci. A jak byłam ze starszą w szpitalu to dokladnie tak samo przeszła (a robili jej badania i wszystkie wirusy byly ujemne).

Miałam wcześniej teraz jest jakby normalnie.. bardziej od czasu i ból jak na okres...
U nas teraz tez jakiś dziwny wirus panuje związany z żołądkiem, moze cos w tym jest

Jeju tak... juz dzisiaj byłam chyba z 7 razy...😵‍💫 chodzę w nocy, nad ranem, przed spaniem milion razy i ciągle chce mi się siku 😅 wyszedl mi w moczu ciężar właściwy troche za niski, nie wiem czy to ma coś wspólnego 🤔🤔
Pewnie sporo pijesz, więc mocz jest rozcieńczony. Mnie jeszcze nigdy nie wyszedł w badaniu właściwy ciężar, ale wypijam min. 3 litry płynów na dobę.

reklama
Pewnie sporo pijesz, więc mocz jest rozcieńczony. Mnie jeszcze nigdy nie wyszedł w badaniu właściwy ciężar, ale wypijam min. 3 litry płynów na dobę.
Oo to mnie pocieszyłaś, bo się zastanawiałam co to znaczy za niski ciężar 🫣 i tak, bardzo dużo pije, ciągle mi sucho w buzi

Do góry