Ja zobaczyłam samą zapowiedź i dziękuję.. nie lubię filmów/serial gdzie muszę się bać, więc tego na bank nie obejrzę.Jak od jakiegoś czasu nie oglądamy głupot tak dzisiaj włączył mój cassandre. Przerażający film.
Kto jutro (dzis) wizytuje? @klaudia16 kiedy masz wizytę u prywatnej?
reklama
O to pierwszy raz się z tym spotykam, żeby krzywa była tak szybko jeśli nie ma ku temu przesłanek. I oczywiście n8e podważam kompetencji lekarza. Ja też będę mieć w przyszłym lub w tygodniu, bo cukier na granicy normyO, nie wiedziałam że się rozni
A krzywą dostałam już na wczesnym etapie 4w+3d, a potem jak byłam na kolejnej wizycie (5w+0d) i powiedziałam że tą krzywą to pewnie sobie zrobię jakoś potem właśnie, to lekarz mi powiedział że mam zrobić teraz, bo im wcześniej tym lepiej![]()

kaha216
Moderator
mnie wyszła 96 z krwi w sobotę, a dziś u mamy na glukometrze 102… czarno to widzęO to pierwszy raz się z tym spotykam, żeby krzywa była tak szybko jeśli nie ma ku temu przesłanek. I oczywiście n8e podważam kompetencji lekarza. Ja też będę mieć w przyszłym lub w tygodniu, bo cukier na granicy normy.

A krzywą już miałaś? Bo tego nie pamiętam.mnie wyszła 96 z krwi w sobotę, a dziś u mamy na glukometrze 102… czarno to widzę![]()
kaha216
Moderator
nie, jutro idę na wizytę to mi pewnie każeA krzywą już miałaś? Bo tego nie pamiętam.

Pewnie tak.nie, jutro idę na wizytę to mi pewnie każe![]()
bzzz1
Fanka BB :)
Też idę w środę na 9.00. Mamy podobny wiek ciąży, u mnie dzisiaj 7+1Ja na różyczkę mam, bo chorowałam... toxo też bo kiedyś przeszłam...za to Cytomegalia niereaktywna.
A przy IGG masz jakieś wartości? Bo niereaktywne znaczy, że nie było kontaktu z chorobą... I jeśli igm masz niereaktywne to znaczy, że aktualnie nie jesteś zakażona i tak samo z igg , jeśli masz napisane niereaktywne tzn, że nie ma przeciwciał.
Kochana ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz. Kciuki zaciśnięte za Was.
Ja idę w środę i też się zastanawiam czy będzie serduszko czy nie. U mnie dziś 7+ 2...

bzzz1
A to nie byłaś jeszcze na serduszku?Ja na różyczkę mam, bo chorowałam... toxo też bo kiedyś przeszłam...za to Cytomegalia niereaktywna.
A przy IGG masz jakieś wartości? Bo niereaktywne znaczy, że nie było kontaktu z chorobą... I jeśli igm masz niereaktywne to znaczy, że aktualnie nie jesteś zakażona i tak samo z igg , jeśli masz napisane niereaktywne tzn, że nie ma przeciwciał.
Kochana ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz. Kciuki zaciśnięte za Was.
Ja idę w środę i też się zastanawiam czy będzie serduszko czy nie. U mnie dziś 7+ 2...
reklama
witchen
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tym jedzeniem?
Ciągle widzę albo czytam że jecie różne pyszności a gdzieś indziej znów ze sushi nie wolno, sałaty lodowej nie wolno, orzechów ziemnych nie wolno
i sama już nie wiem co jeść a co nie;( brakuje mi już pomysłów na posiłki bo zastanawiam się czy to aby na pewno można 
Btw. Miałam mieć wizytę jutro 04.03 ale właśnie dzwonili że zwolnił się termin na dziś więc jadę o 14

Ciągle widzę albo czytam że jecie różne pyszności a gdzieś indziej znów ze sushi nie wolno, sałaty lodowej nie wolno, orzechów ziemnych nie wolno

Btw. Miałam mieć wizytę jutro 04.03 ale właśnie dzwonili że zwolnił się termin na dziś więc jadę o 14