reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
O, nie wiedziałam że się rozni 👍🏻

A krzywą dostałam już na wczesnym etapie 4w+3d, a potem jak byłam na kolejnej wizycie (5w+0d) i powiedziałam że tą krzywą to pewnie sobie zrobię jakoś potem właśnie, to lekarz mi powiedział że mam zrobić teraz, bo im wcześniej tym lepiej 🤷🏼‍♀️
O to pierwszy raz się z tym spotykam, żeby krzywa była tak szybko jeśli nie ma ku temu przesłanek. I oczywiście n8e podważam kompetencji lekarza. Ja też będę mieć w przyszłym lub w tygodniu, bo cukier na granicy normy 🫣.

O to pierwszy raz się z tym spotykam, żeby krzywa była tak szybko jeśli nie ma ku temu przesłanek. I oczywiście n8e podważam kompetencji lekarza. Ja też będę mieć w przyszłym lub w tygodniu, bo cukier na granicy normy 🫣.
mnie wyszła 96 z krwi w sobotę, a dziś u mamy na glukometrze 102… czarno to widzę 🤡

Ja na różyczkę mam, bo chorowałam... toxo też bo kiedyś przeszłam...za to Cytomegalia niereaktywna 🫣.
A przy IGG masz jakieś wartości? Bo niereaktywne znaczy, że nie było kontaktu z chorobą... I jeśli igm masz niereaktywne to znaczy, że aktualnie nie jesteś zakażona i tak samo z igg , jeśli masz napisane niereaktywne tzn, że nie ma przeciwciał :(.
Kochana ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz 😢. Kciuki zaciśnięte za Was.
Ja idę w środę i też się zastanawiam czy będzie serduszko czy nie. U mnie dziś 7+ 2...
Też idę w środę na 9.00. Mamy podobny wiek ciąży, u mnie dzisiaj 7+1 😉

Ja na różyczkę mam, bo chorowałam... toxo też bo kiedyś przeszłam...za to Cytomegalia niereaktywna 🫣.
A przy IGG masz jakieś wartości? Bo niereaktywne znaczy, że nie było kontaktu z chorobą... I jeśli igm masz niereaktywne to znaczy, że aktualnie nie jesteś zakażona i tak samo z igg , jeśli masz napisane niereaktywne tzn, że nie ma przeciwciał :(.
Kochana ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz 😢. Kciuki zaciśnięte za Was.
Ja idę w środę i też się zastanawiam czy będzie serduszko czy nie. U mnie dziś 7+ 2...
A to nie byłaś jeszcze na serduszku?

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tym jedzeniem?

Ciągle widzę albo czytam że jecie różne pyszności a gdzieś indziej znów ze sushi nie wolno, sałaty lodowej nie wolno, orzechów ziemnych nie wolno 🥲😅 i sama już nie wiem co jeść a co nie;( brakuje mi już pomysłów na posiłki bo zastanawiam się czy to aby na pewno można 🥹

Btw. Miałam mieć wizytę jutro 04.03 ale właśnie dzwonili że zwolnił się termin na dziś więc jadę o 14🫶🥹

Do góry