reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Czyli jak ja też dopiero dołączyłam, to nie dostanę się na prywatny? 🙈
jeśli są tu jakieś mamy z Krakowa, możecie się odezwać na priv, może będzie okazja się spotkać na jakiś wspólny spacer ;)
na ten moment nie ,ponieważ nie jest to takie proste , aby dostać się na wątek prywatny musi zrobić to administrator a my nie będziemy co 2 dni pisać o dodanie kolejnej osoby , zresztą i tak jak napiszemy o kilka osób na raz to trzeba czekać ☺️

Witam przyszłe mamusie październikowe😊U mnie termin na 20pazdziernik dzisiejszy skan potwierdzil 8+2tydzien i narazie wszystko pięknie wygląda.
Jestem mamą 8latki ktora marzy o rodzenstwie,od lat walka z nieplodnoscia.Rok temu ciaza zakonczyla sie poronieniem w 7tyg o ktorym dowiedzialam sie dopiero podczas 12 tygodniowego skanu😔Modlimy sie zeby tym razem sie udalo i nasze marzenie sie spełnilo.

Witam przyszłe mamusie październikowe😊U mnie termin na 20pazdziernik dzisiejszy skan potwierdzil 8+2tydzien i narazie wszystko pięknie wygląda.
Jestem mamą 8latki ktora marzy o rodzenstwie,od lat walka z nieplodnoscia.Rok temu ciaza zakonczyla sie poronieniem w 7tyg o ktorym dowiedzialam sie dopiero podczas 12 tygodniowego skanu😔Modlimy sie zeby tym razem sie udalo i nasze marzenie sie spełnilo.
Będzie dobrze, ciążę po stratach są trudne, ale trzeba być dobrej myśli ☺️

Gratulacje:). Ja mam termin. Na 17.10, choc za pierwszym razem wyliczyłam na 19.10 coś mi się pomerdało 🤣. Trzymam kciuki

reklama
Gratuluje ;) ja równo rok temu poroniłam, serce się zatrzymało w 10tc teraz ten okropny termin przeskoczyłam i jestem w 11tc. U mnie 5 latk która bardzo chce siostry ;)

Do góry