reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Wózeczek to Delti Emu,produkowany przez firme ktora robi wózki x-landera tyle że delti jest zupełnie inny i niby półka niżej niż x-lander. natomiast mnie zachwyciła waga bo jest leciutki i skrętny,skłąda sie w sekunde,polecam wszystkim ktorzy mieszkaja w blokach bez windy:-)

aguga, ale sprzęcior!

debi, gratuluję zakupu karocy. Bardzo mi się tapicerka podoba, zdradzisz producenta?

Dziewczyny super te wszystkie rzeczy, które kupiłyście.
I widzę, że karuzela z misiami z FisherPrice jest bardzo popularna :tak: Ja oczywiście kupiłam ją również :-)

Wernika różnica to przede wszystkim cena. W Tesco widziałam pieluchy flanelowe po ok 8 zł za sztukę, na allegro mozna kupić dużo taniej. Flanela jest milsza jak tetra - przynajmniej dla mnie.

Aguga prezent super! ale cena zaporowa i ja sobie chyba daruje, bo w dwóch pokojach to jakoś nie widzę sensu :-D

ceny tych mat są faktycznie zaporowe :szok: chyba sobie daruję póki co. a karuzele w ogóle odpuszczam, bo taki maluszek i tak średnio widzi więc po co ma mu tam coś dyndać, a jakby mnie naszło to moi znajomi mają na zbyciu śliczną nową, bo ich córka niestety reagowała na nią paniką.:-D

Z Hanią miałam te misie zakupione długo przed porodem. Puszczałam często sobie tą muzyczkę żeby młoda słyszała będąc jeszcze w brzuszku, potem miałam nadzieję że będzie się uspokajała słysząc ja i szybko zasypiała. No nie zadziałało to tak jak sobie wyobrażałam;-) Ok 3 miesiaca zycia był pełen zachwyt nad karuzelą, niestety do tego czasu misie nam wysiadły (być może wskutek przerobienia karuzeli na zasilacz) i zakupiłam zwykłą nakręcaną. Teraz planuję również kupić ale byc moze będzie to dopieor prezent np na Mikołaja;-)
A co do mat to macie racę. Ceny powalają. Dla Hani M wybrał matę. Mi się nie podobała za młoda się nią zachwycała:
grucham i grucham - YouTube
Z czasem dokładałam do niej coraz więcej zabawek;-)

reklama
Nagranie niezbyt dobrej jakości bo komórką.
Już nieługo będziemy mieli takie gadatliwe robaczki:tak:

Do góry