reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Paulina-mnie też się podoba ten pearl, ale niestety nie stać mnie na niego :-( wgl ceny w Polsce dzieciowych rzeczy mnie dobijają:wściekła/y: czasami się zastanawiam po co wróciłam do kraju, ale cóż...

mój x-lander też do lekkich nie należy, ale powiem wam, że nie zamieniłabym go na żaden inny. jestem w nim zakochana i już :)

reklama
A te Maxi COsi prior to maja testy?
Czy jak bede w sklepie to sprzedawca powinien wiedziec takie rzeczy czy lepiej jalksobie sama poszukam wczesniej?

Byalam dzis w sklepie i sie pytam,o moja,
ze wazy dopiero 7,7 kg. Wiec jej troche brakuje, do wiekszego, ale jakis centymetr brakujkee zeby glowa wystawala goora, a piozatym juz lezec nie chce - to powiedziala ze nie ,a mowyh zeby dziecko z waga mniejsza wsadzic w taki fotelik i zeby, sobie kupila 0-18..
A mloda ze sswoim popedem to 9 osiagnie za 3 miechy..? Niby fotelik dopiero za miesiac bede kupowac? Ale niewiem co robic :/

wernkika no właśnie nie wiem, bo kupowałam 3-pak body(28pln) i książeczkę do kąpieli(16pln) i już miałam wychodzić, ale złapałam jeszcze knopersa za 1,69 :D i jak zwykle powiedziałam, żeby pani grosza nie szukała, bo sie spieszę..a ona-a nie chce pani butelki za grosz;-)no to poczekałam, ale gapa jestem bo nawet nie zapytałam o co kaman :baffled:

reklama
Do góry