reklama

Październikowe skarby :)

Magda jakbyś zgadła wracając z pracy wstapiłam do sklepu z zabawkami - dla małego odważnego meżczyzny :) Betii a czemu mała siedziała w Pamperku, nie jestem na 100% pewna ale zdaje sie że Marcin mówił że szczepią w rączkę a nie w nóżkę?

Pozdrawiam

reklama
SIABA pisze:
Magda jakbyś zgadła wracając z pracy wstapiłam do sklepu z zabawkami - dla małego odważnego meżczyzny :) Betii a czemu mała siedziała w Pamperku, nie jestem na 100% pewna ale zdaje sie że Marcin mówił że szczepią w rączkę a nie w nóżkę?

Pozdrawiam

A owszem - tyle, że u nas nie każą ściągać.. widać mamy taką świetną służbę zdrowia >:( U nas szczepią w nóżkę - i popełniłam niestety dość duży błąd sadzając ją na tym wysokim stoliku bo teraz ilekroć razy próbuję posadzić ją w wysokim krzesełku podnosi straszny raban - brr, okropne.

I jeszcze przed chwilą temperaturka jej skoczyła do 37.2 -/

B.

jestem jestem
Miałam may zawrót głowy.....Damian mi gorączkował w nocy....nie spałam do 3 .....zmęczona jestem jak nie wiem...
Egzamin niestety nie zdany:(
Narazie jestem tylko na chwilkę ...potem nadrobie zaległości.trzymajcie się...
Magda dzięki ..nie pisała już do ciebie ...bo sie wszystko rozwiązało.
Będę wieczorkiem papa

witam i ja
NO właśnie tak sie zastanawiałam przecież nasze skarby nie są już niemowlaczkami i właśnie chciałam poprosić Aletkę aby coś z tym zrobiła ale fajnie sama na to wpadła :D
ANiu no szkoda...
Betii super foteczki, Twoja mała to lubi robic porządki :D
A temp sie nie przejmuj :)
SANDRA Sonia ślicznie wyszła na zdjęciu! :)

No dobra teraz pytanie z innej beczki..
co kupujecie mężom na Gwiazdkę?
Bo ja kompletnie bez pomysłowa jestem :(
W zeszłym roku rozwaliła mu się teczka do pracy to kupiłam mu nową skorzaną trafny prezent :D ale w tym roku jeszcze nic mu się nie zepsuło ;P ;D I nie bardzo mam pomysły.. :)

WITAM

SANDRA , SONIA JEST ŚLICZNA , CHYBA ZGĘSTNIAŁY JEJ WŁOSKI OSTATNIO ?
JEŚLI CHODZI O SZCZEPIENIA TO MOJA MAMA MÓWI ,ŻE DZIECKO MUSI BYĆ ZDROWE W DZIEŃ SZCZEPIENIA I 24 GODZINY PO PODANIU KAŻDEJ SZCZEPIONKI.
JEŚLI SZCZEPIENIE PRZYPADA NA OKRES LETNI , WÓWCZAS MOŻNA BYĆ Z DZIECKIEM NA DWORZU BO SZANSĘ NA CHOROBĘ MA ZNACZNIE MNIEJSZĄ.

ANIA , PRZYKRO MI Z POWODU EGZAMINU :(
WYŚPIJ SIĘ , A PÓŹNIEJ NAPISZ CO Z DAMIANKIEM.

BETI , MAGDUSIA JAK WIDZĘ JEST ZWOLENNICZKĄ  TWÓRCZEGO BAŁAGANU  :D - TO ZUPEŁNIE JAK MOJA NIKOLA , KTÓRA RÓWNIEŻ  WSZYSTKO ZAKŁADA SOBIE NA GŁOWĘ I SZYJĘ  :D
A TAK MNIE ZACIEKAWIŁO - WYPRAWIAŁAŚ TERAZ  ROCZEK ? CZY CO MIESIĄC ŚWIĘTUJECIE URODZINY MADZI  TAK HUCZNIE ?

WIECIE CO ? WIDZIAŁAM FAJNĄ ZABAWKĘ - KUPIĘ JĄ DLA NIKOLI - TO TAKI TRAKTOR , KTÓRY NA PRZYCZEPIE WIEZIE KONIKA , KRÓWKĘ , ŚWINKĘ .... PO PRAWIDŁOWYM USTAWIENIU NA OWEJ  PRZYCZEPIE ZWIERZAK WYDAJE ODPOWIEDNIE DLA SIEBIE ODGŁOSY.

No co do ciuszków zagładanych na głowe i szyję to u nas jest identycznie!! :) A ja myślałam że moja ma takie widzi misie hehehe
MAgda a przypadkiem to nie jest litle People ten traktorek i zwierzatka?

MONIAA , NIE PAMIĘTAM JAKA TO FIRMA.
CO POD CHOINKĘ DLA MĘŻA ? HMMMM ...... ZAWSZE SIĘ ŚMIEJEMY Z ROBERTA PREZENTÓW BO ZWYKLE JEST TO ALBO KOSZULA , KRAWAT , PIÓRO ,ALBO WODA TOALETOWA I TYM PODOBNE , NIESKOMPLIKOWANE RZECZY.
WYPADA MI WIĘC W TYM ROKU JAKOŚ BARDZIEJ SIĘ POSTARAĆ , MYŚLĘ O PIANKACH NARCIARSKICH I GOGLACH BO OBECNE SĄ JUŻ LECIWE , A TAK SOBIE PODGADUJEMY , ŻE W PRZYSZŁYM ROKU W LUTYM WYSKOCZYMY Z NIKOLĄ NA NARTY , MAMY PLAN ,ŻEBY ZAPROSIĆ NA WYJAZD MOJĄ MAMĘ :D DO OPIEKI NAD MAŁĄ , A SAMI NA STOK ;)
U MNIE CIĄGLE PADA NIE MOGĘ WYJŚĆ NA SPACER Z CÓRCIĄ >:(

reklama
Witam,

a propo prezentów to ja mam świety spokój mój mąż tak dokładnie daje do zrozumienia czgo oczekuje od Gwiazdora że nie sposób się pomylić:) A mamy taki zwyczaj, ze kupujemy rzeczy osobiste - tzn. już tłumacze o co mi chodzi - mój mąż nie może na prezent kupić mi na przykład żelazka bo to przedmiot domowy a nie tylko dla mnie :) Ja jemu najczęściej kupuję płyty bo jest namiętnym słuchaczem.

A dla Matiego planuję pojazd jakiś - wy macie rowerki już na koncie a ja teraz zrobie podejście

Pozdrawiam
Basia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry