reklama

Październikowe skarby :)

WITAJCIE !

RONDZIA , ZDRÓWKA SKARBIE CI ŻYCZĘ !

MONIAA I JAK NICOLE ? ( NA ZDJĘCIACH PANI PREZES :laugh: WYGLĄDA NA ZDROWĄ )

BASIU , NIESTETY DOBREGO LEKARZA TRUDNO ZNALEŹĆ . ALE PÓKI CO CIESZĘ SIĘ ,ŻE MATI CZUJE SIĘ DOBRZE.

NIKOLA JEST NA SANKACH Z BABCIĄ , WIĘC MIAŁAM CHWILĘ NA WKLEJENIE ZDJĘĆ , PRZEPRASZAM ZA ICH WIELKOŚĆ .

PA !

reklama
Witam,

Magda, Nikola tez juz duza, a i jak zawsze ma tak duzo wloskow... Ja planuje Sonie za jakies dwa tygodnie sciac na krociutko by wzmocnic jej wloski.

Basia lekarka nieciekawa, ale to prawda co Magda napisala, dobrego lekarza ciezko znalezc. A i super ze obecnie Mati dobrze sie czuje.

Rondzia DUZO ZDROWKA

Pozdrawiam,

Witajcie!
Dzięki bardzo za życzonka, bardzo sie przydadzą (szczególnie Basi - kochana jesteś że pamiętasz o biednym zasmarkańcu). Do pracy oczywiście chodzę bo takie życie...
Poza tym u nas wszystko w porządku. Michaś na razie odpiera ataki prątków, ciekawe tylko jak długo...

Trzymajcie się cieplutko w te mrozy.
Pozdrowionka dla maluchów..
Pa

Dobry wieczór
Jeju jaka Nikola juz duża i jakie wsłoski ma juz długie!! A naszej w końcu zaczeły rosnąć :D
No u nas coś lepiej, mała zjadła 2 talerze zupy, bakusia i prawie całą butlę mleczka super!
Teraz sobie słodko śpi, a ja buszuję w necie :)
RONDZIA Zdrówka!!!
BAsiu Dobrze że jest lepiej oby to nie było nic poważnego :) Buziaki dla Matiego

WITAJCIE !

NIKOLA ŚPI , JAK WSTANIE TO IDZIEMY NA SPACEREK - MAM PIĘKNĄ POGODĘ , NAJBARDZIEJ TAKĄ LUBIĘ - SŁOŃCE I ODROBINA MROZU :laugh:

JUTRO IDZIEMY NA IMIENINY KOLEGI , OCZYWIŚCIE NIUSIA IDZIE Z NAM , ALE NIE PRZEWIDUJĘ KŁOPOTÓW , PONIEWAŻ BĘDĄ TAM GIMNAZJALNE DZIECI WIĘC OPIEKA ZAPEWNIONA :laugh: MAMA POSZALEJE PRZY STOLE ;) ALE NA PEWNO NIE WYPIJĘ SZAMPANA ;)

SANDRA , JA OBCINAM NIKOLI TYLKO GRZYWKĘ , RESZTĘ WŁOSKÓW ZAPUSZCZAMY.

MONIAA , 2 TALERZE ZUPY HO! HO! TO APETYT NICOLE WRÓCIŁ .

RONDZIA KURUJ SIĘ W DOMU , A NIE W PRACY.

ANIA , A CO U CIEBIE ? NIE ODZYWASZ SIĘ - COŚ SIĘ STAŁO ?

PA

Witam,

Magda ja tez juz obcielam troche grzywke, ale nie podobaja mi sie takie fryzurki z grzywkami, a dwa Sonia ma "pioreczka" chce by jej sie wzmocnily, a pozniej chce zapuscic jej; mam nadzieje, ze jak bedzie starsza, to bedzie tolerowala spineczki

Monia, widac apetyt wrocil, a to chyba najwazniejsze.

Bylam dzis u lekarza - Sonia schudla po chorobie, obecnie wazy zaledwie 9500, ale jak u Nicole apetyt obecnie dopisuje, wiec mam nadzieje, ze szybko nadrobi - wieczorem bez dwoch butli nie zasnie, a i spokojnie zjesc nie mozna, bo tak zebra...

Pozdrawiam,

Witam witam
Sandros to chudzinke masz w dmciu.Damian wazy 14kg ...no niczego sobie chłop.
Rondzia ty ....pracoholiku nie wiesz że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu...DO WYRA a nie do pracy !!!
Magdaw upijnej imprezy >:D apotem szaleńczej nocy...Może przydarzy sie braciszek lub sister... ;D
Moniaa co do włosków to mojej siostry córka nie miała włosów tak jak Twoja Nicele...zaczeły jej rosnąć ok 2 lat i to takie pierzaki...teraz ma 4latka i już ma śliczne włoski do ramion.
A u nas......
Dzisiaj byłam z Damiane m na zabawie choinkowej.szczerze mowiąc było REWELACYJNIE Przebraliśmy go za Pajacyka.Był najmłodszy wśród wszystkich dzieci i robił na każdym niesamowite wrażenie.TAńczył biegał chodził za rączkę dookoła sali tak jak dzieci w wężyku Byłam zaskoczona.Zabawa trwała 3 godziny i on te trzygodziny przebiegał bez ustanku.Potem był poczęstunek-czyli opylił całego pączka i wióra na sali.Nawet jak wyświetlali bajki to nie usiedział Paweł z nim poszedł na dół i dalej latał.SUPER.Jednym słowem było zajefajnie!!!
Pozdrawiam i śle całusy

Witam,

Ania widac, ze imprezaka super sie udala, a Damian spisal sie na medal.

Mam chudzine, to prawda, ale jakbyscie widzialy ile ona zjada... Jejku zaloze sie, ze Wasze nie raz tyle nie zjedza. Dzis np. zjadla calego polowke dorsza z warzywami, na sniadanie dwie kromki chleba duzego z szynka, jablko, danonka malego i wypila 2,5 butli mleka. Moze jest taka chuda, bo jest ciagle w ruchu, wariuje w domu jak Damian na zabawie, a do tego wypija ok 0,5 wody mineralnej.

Pozdrawiam,

WITAJCIE !

MAM ZŁY NASTRÓJ ! NIE MOGĘ SIĘ POZBIERAĆ PO TEJ TRAGEDII NA ŚLĄSKU .
NIE MOGĘ ODŻAŁOWAĆ OFIAR MASAKRY!
SANDRA , MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE DOTYCZYŁO TO TWOICH BLISKICH LUB ZNAJOMYCH.
NIESTETY POTRZEBA TAKIEGO DRAMATU , NIESZCZĘŚCIA , ABY ODPOWIEDZIALNI ZA BEZPIECZEŃSTWO LUDZIE ZACZĘLI MYŚLEĆ . TERAZ TO WSZYSCY OCZYSZCZAJĄ DACHY ZE ŚNIEGU , MĄDRY POLAK PO SZKODZIE .

ANIU , CIESZĘ SIĘ , ŻE U CIEBIE WSZYSTKO W PORZĄDKU . DAMIANEK MUSIAŁ FAJNIE WYGLĄDAĆ PRZEBRANY ZA PAJACYKA .

SANDRA , MOJA NIKOLA WAŻY 9,200 WIĘC PODOBNY KALIBER , ALE Z TĄ RÓŻNICĄ ,ŻE MOJA CÓRKA JEST NIEJADKIEM - 2 KROMKI CHLEBA ? - W ŻYCIU !
WIEM CO MNIE CZEKA BO JA BYŁAM TAKA SAMA , ZAWSZE MIAŁAM NIEDOWAGĘ I ZJEDZENIE TALERZA ZUPY GRANICZYŁO Z CUDEM !
A PROPOS WŁOSKÓW TO JA RÓWNIEŻ NIE PRZEPADAM ZA FRYZURKAMI Z GRZYWKĄ , ALE PÓKI CO NIE MAM INNEGO WYJŚCIA , NIKOLA NIE LUBI SPINEK .

POZDRAWIAM , MAGDA

reklama
Witam,

Madga, a juz myslalam, ze z Sonia cos nie tak, ze taka chudzina. No ja mam to szczesci, ze lubi jesc, sa tylko okresy, tak przez dwa dni kiepsko je, a reszta tygodnia to jak wyzej opisalam.
Sonia tez nie lubi spinek, mam nadzieje, ze jak po obcieci wloski jej odrosna, to juz zmieni zdanie.

Jezeli chodzi o tragednie w Chorzowie... rzykra sprawa. Nikt z moich bliskich nie interesuje sie golebiami, wiec tez niekogo tam nie bylo, przynajmniej tak sadze.
Nie uwazam jednak by to byla wina sniegu. U mnie przed oknami sa dwa garaze. Nikt z nich przez cala zime nie odsniezal, obecnie wszedl jeden czlowiek i zaczal - snieg ma po kostki. Niech mi wiec nikt nie wmawia, ze 20 km dalej na hali lezalo 0.5 metra. Moze to i byl czynnik posredni, ale napewno nie glowny. Moze mrozy, zla konstrukcja... Nie dosc, ze zginelo wiele ludzi.

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry