reklama

Październikowe skarby :)

Witam
O Ania wróciła! super że jesteś zadowolona!!!
Rondzia super foteczki :) ależ Mati rośnie :-)
A co u nas.. wczoraj przyjechały ciuszki nasze, moja garsonka i sukienka Nicole.
Młoda wyglada w niej super:-)
A tak to wszystko w porządku... pogoda troche nie dopisuje, raz ciepło raz zimno zwariować można.

reklama
Żyję i ja :tak:
Witajcie !
Ciągle coś miałam na głowie - komunia w Lublinie , chrzciny w Rybniku .....
Wiecznie w rozjazdach ! Na dodatek Niusia się rozchorowała - złapała wirusa , jeszcze kaszle i ma katar:wściekła/y:

Z pieluchami rozstaliśmy się na dobre ! W nocy mała budzi się raz na siusiu (sama)
, ale już bywają noce ,że przesypia całe.

Hm i kto by pomyślał - Rondzia bandę zwołuje;-)
Ania dawaj zdjęcia !!! Ale Wam zazdroszczę tego odpoczynku. My w tym roku lecimy dopiero we wrześniu.
Moniaa to kiedy ślub ? Jak się wystroisz ....?

Pa !

Witam,

Monika - przygotowania pelna para. Pokarz zdjecie jak wygladacie.

Aniu pozazdroscic dobrej zabawy... i opalenizny. Ide 9.06 na slub i nie ukrywam, opalenizna nie grzesze

Magda, gratulacje za koniec z pieluchami.

U nas - zapracowani. Sonia zrobila mi sie bardziej stanowcza do innych dzieci. Juz nie stoi jak grzeczna dziewczynka, jak jej ktos cos zabiera lub ja popycha - zaczela walczyc o swoje.
Nosi tez okularki. Ma nadwzrocznosc, a poszlismy z zezem. Wiec teraz leczymy zeza i te nadwzrocznosc. Zobaczymy jak sie to skonczy.
Wstawiam wiec zdjecie w okularkach

Pozdrawiam,

Hello
my tez juz jakis czas temu sie pozegnalismy z pieluchami. Jechalismy nawet z Wegorzewa do Gdanska z jednym przystankiem na siku i Michas sie spisal (jakies 4 godziny).
Strasznie niedobry sie zrobil, z reszta widac po nim. Zaraz Wam wkleje Crazy Frog.
My na urlop koniec lipca i jeszcze bez pomyslu gdzie.
Ja na wesele ide w sobote i dzisiaj bylam w Tunezji na 12 minut ale bez wiekszych efektow. W solarium znaczy oczywiscie. Pojde w srode i jak dalej bede w kolorze wnetrza sklepu miesnego to moze w piatek.
Kieca nowa zakupiona, jutro buty.
Ciezko bylo kupic jakis namiot na mnie ale udalo sie.
Nawet jedna sprzedawczyni powiedziala "w pani rozmiarze to tylko powazne i smutne jak dla starszych kobiet" i szkoda bo poszlam do drugiego sklepu tej marki i kupilam identyczna kiecke ktora u niej tez byla za szesc stow i wydaje mi sie ze ani smutna ani dla starej baby.. moze tylko mi sie wydaje obaczym. ale mysle juz pipo na mnie nie zarobisz....

Pozdrawiam reszte
Monika

Madziunia - jaka kawalara, prosze prosze

Halo halo.....ja od jutra odstawiam pieluchy.......ciekawe jaki rezultat:(
teraz siedze z okładem na nogach bo mnie troche przypiekło:)
Zdjęcia wkleilam ......Monika pokaż kreacje:)
A mam pytanie do Sandry...Czy Sonia chętnie nosi okularki?? Nie zdejmuje nie płacze?? Ja sobie nie wyobrazam mojego nygusa w okularach.... słoneczne zakładał na kilka chwil:)
Buźka

Witam,

Ania -u nas to samo, nie bylo mowy o slonecznych, bardzo nie lubiala.
Pierwszego dnia byly cyrki, sciagala, palcowala, wszystko by nie nosic. Kolejnego juz bylo dobrze. Nosi od piatku i nie sciaga, nie mozna powiedziec by je lubia, ale juz jej nie przeszkadzaja.

Pozdrawiam,

Witam
My już opaleni - i to na słoneczku ! Szybko nas bierze bo cera podatna.
Ania zdjęcia przyprawiają o zazdrość :szok:
JA CHCĘ NA URLOP !

Uuuuu Niusia zmajstrowałaby z miejsca okulary . Nawet słonecznych nie cierpi.

Rondzia , no co za małpa Ci się trafiła :wściekła/y: Jestem przekonana , że wyglądasz bosko !

Muszę się Wam pochwalić - mój ogród - ma duma i hluba wygląda przepięknie:tak:Napatrzeć się nie mogę :tak:
Niestety jeszcze nie mogę go Wam pokazać bo ..... zalałam sokiem cyfrówkę:zawstydzona/y:
I póki co ze zdjęć dupa:wściekła/y:
Pozdrawiam Magda

Witam
SANDRA ślicznie Sonia wygląda w okularkach!! zupełnie inna dziewczynka :-)
Moja też by nie chciała nosić.. ale podejrzewam że jakby musiała to by nosiła!
ANIA ja również pozazdroszczę Tunezji!!! oby nogi szybko doszły do siebie;-)
RONDZIA o prosze.. pochwal się tutaj kreacją!! ale malpa z tej sprzedawczyny :dry:

Ja się opalam, ale balsamem Nivea :rofl::cool: Moja cera jest tak blada jak mleko i do tego trudności z opalaniem.. więc wolę balsam już po pierwszym razie wyglądam jak po solarium :happy:
MAGDA Koniecznie pochwal się ogrodem!! z cyfrówką niezłe jaja :eek::szok:

ANIA no to trzymamy kciuki za szybkie załapanie!!

U nas juz bez wpadek i co ważne mała od ponad miesiąca nie boi się kupki :cool2: spokojnie idzie do WC i załatwia swój interes :laugh2:

A tak to u nas nic ciekawego, pogoda okropna.. niby jest ciepło a ciemno.. kompletnie brak słońca.
Tak patrze jakie Sonia i Nikola mają włoski to aż zazdroszcze! ja teraz też zapuszczam Nicole.. ciekawe jak długo wytrzymamy :-p

reklama
Ja jutro udaje sie do egiptu czyli na jakies 15 minut solary. slonce grzeje jak cholera a ja w zimnym biurze bede siedziec. ale i tak nic mi to bo ja na plazy sie smaze a wojtek spi pod krzakiem w cieniu i ja jestem corka molynarza zawsze a on spalony. szlag by trafil wiec co mam sie denerwowac? na solarium ze mna nie pojdzie hehe.

Magda tez mam ogrod ale na balkonie. pierwszy raz w tym roku i wczoraj mi maciejka wzeszla. ekstra co? jak bedziesz grzeczna to wysle ci foty..

a zapomianalam wam powiedziec. uwaga na morlinki, mielismy folie wewnatrz parowki z nadrukowana pozytywna opinia instytutu matki i dziecka. No comment...:szok:

Monika ty nie sciemniaj tylko dawaj anjpierw swoja. ja nie panna mloda (niestety, buuuuuu!)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry