reklama

Październikowe skarby :)

Ha ha ha ha ...Monika pokaż to Michaśkowi za 14 lat :-) i powiedz ACHA I ŻADNYCH DZIEWCZYN NA URODZINACH:-)
Damian też przeżywa urodziny , zaprasza wszytskich z ulicy -nieważne czy zna czy nie......ostatnio jak byłam z nim na cmentarzu to zapraszał grabarzy;-)ale co tam.....
prezent nie ważny byle tir i dużo ludzi....
Wszyscy są przyaciele..............
Przez weekend przeziębienie mięło .Młody wrócił do formy i dzisiaj poszedł do przedszkola......Z amłaym płaczem...alez jaka była radość jak go odbierałam.....Uczyli się świateł...na jakim sie stoi , na jakim się przechodzi przez ulicę.Ogólnie zadowolony i mówi że do przedszkola jutro idzie....................zobaczymy.

No to buziaki i dobrej nocki.
Pa pa

reklama
Witajcie kochane dawno nas tu nie bylo ...

A ja przychodze z newsem :) wczoraj zrobilam test i wyszly 2 kreseczki!!!

Nicole chodzi dzielnie do szkoly, po operacji czuje sie super co by nie zapeszyc tfu tfu :p

buziaczki dla Was!

Moniaaaaaaaaaaaa suuuuupeeeeer !!!! Gratulacje !
No no no kochana , jak nie piszesz to nie piszesz , ale jak już to z wielką pompą :tak: Bardzo się cieszę i będę trzymać kciuki za zdrową ciążę i dzidzię.

Ja i Niusia chore od czwartku :wściekła/y: Oczywiście dziecko przyniosło z przedszkola jakąś cholerę . Mój zakontraktowany jeszcze chodzi , ale to chyba kwestia czasu.
Pa

MONIAAA gratulacje:) super.... grono ciężarówek sie powieksza:-) Bardzo sie cieszę i życze duuuuużo zdrówka.

Magda ale Nikola ma długie włosy ... bardzo wyrosła.
czekam na reszte fotek.....
A ty w basenie niczym nimfa hahaha , mozna pozazdrościć!

Monika pokaz ten namiot.......brzunio masz sliczny a namiot pewnie cos fajnego.....a ty przesadzasz....hm burza hormownów:nerd:.

Damian narazie siedzi w domu bo tez chory. Ja jakoś sie trzymam.

BUZIAKI i zdrówka!

czekam na reszte fotek.....
że co ? Jeszcze Ci mało ? :szok: ja myślałam ,że za dużo wrzuciłam .....
Tą to zadowolić ...... biedny Paweł ;-)
Ale teraz to ja poczekam na szanowne koleżanki ....

Rondzia , jak się czujesz skarbie ? Pracujesz jeszcze ?
Kiedy masz termin usg ?
Moniaa , odczuwasz już dolegliwości pierwszego trymestru ?

My chyba na finiszu , katar mniejszy , kaszel w zaniku .
Niuśce podpasowało słowo "dupa" i katuje - dupa to dupa tamto , aaa i jeszcze wszystko jest "głupie" i "nie ma sensu" :szok:

Buziaki

Hello \ haello!
Ja jeszcze sie pracuje oczywiscie. Nie chce w domu siedziec bo zaraz mnie wszystko bedzie bolalo a tak wstaje i chodze. Pracuje po 5 - 6 godzin dziennie wiec moze byc.. Od poniedzialku robie se poltora tygodnia przerwy bo raz ze chce odsapnac a dwa to mamy chrzciny u mojego brata i czeka nas wyjazd. A ja chrzestna na dodatek. Dzisiaj bylam na kolejnym usg i moje dziecko wciaz nie moze sie zdecydowac co do plci :crazy:..
Trudno poczekam..
Michas w przedszkolu ekstra. Byla w starszej grupie wychowawczyni ktorej nie lubil (a ona to chyba w ogole nikogo) ale ja zwolnili od 1 wrzesnia. I tak jak jeszcze w sierpniu poryiwal po prawie roku, tak teraz jak jej nie ma codziennie z usmiechem (i tata do przedszkola).. Wiec jest super.
Pozdrawiam cala reszte gromady a Madzia foty super.. zwlaszcza ta syrena w basenie. Zdjecia namiotu Wam wysle jak bede gotowa do wyjscia raczej. To za jakies 2 tygodnie...

reklama
Witam
Dziekuje dziewczyny,, RONDZIA gratuluje :)))

zadnych dolegliwosci nie mam jeden dzien mialam lekkie mdlosci ale juz minely :)

Swietne zdjecia, zaraz poszukam fotek Nicole i cos wkleje.. :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry