reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Nooooo to GRATULACJE:-)

Damian bardzo cierpi z powodu tych 6 .Płacze szczególnie rano i wieczorami.Już się nie mogę doczekać kiedy sie przebiją.Jedzie na środkach przeciwbólowych.

Sandra ...... a co tam u Ciebie??

Magda Damian mi od jakiegoś czasu narzekał że go polik boli...... myslałam że moze wsadził brudną rekę do buzi i cos mu sie zrobiło......zaglądałam ale nic nie widziałam....W końcu sie wkurzyłam i wzięłam go do lekarza....a ona mówi że 6 idą ......No ma zabielone i delikatnie napuchnięte ale ja głupia nie wpadłam na to.

Pozdrawiam

Hello !

Ale u nas wczoraj wieczorem była burza :szok:
Oczywiście zero przygotowania w moim domu :wściekła/y: Meble ogrodowe fruwały ino duden :angry: , a my się kłóciliśmy kto ma je zbieać , ale potem wyłączył się prąd , i nie mieliśmy co robić , więc się godziliśmy ....;-)

Eeee nieee !

Czy ja już pisałam , że za stara dupa jestem na rodzenie ?
Ano jestem ! :szok:

Rondzia zrobię mu miss mokrego podkoszulka :tak:

reklama
Do góry