reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Michas       WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO  
848ak.gif

Duzo zdrowka, prezentow, radosci, no i zeby Cie rodzice sluchali  ;)

Duzo
calus0rp.gif

Powidzenia w zdmuchnieciu pierwszej swieczki
35rw.gif
i spelnienia marzenia

Sonia i Sandra

reklama
Moje Drogie,
no i jestesmy po... pierwszym dniu pierwszych urodzin. Dzisiaj bylo kameralnie bo bylismy my i babcia z dziadkiem czyli nianka z mezem.
Rodzine mamy daleko wiec tesciowa bedzie w sobote, a u moich rodzicow bedziemy po 1 listopada to moze mama wyjdzie ze szpitala na przepsutke i bedzie kolejna poprawka...
Ale nie myslcie ze kameralnie to e tam, mysle ze to byl najwazniejszy dzien urodzin z wszystkich planowanych bo byl nasz wspolny.. no i oczywiscie balony na zyrandolu, na karniszach, fajerwerk w torcie..
Bylo super! ja oczywiscie postaralm sie nie rozkleic i udalo sie! chociaz mam jeszcze troche czasu bo Mis urodzil sie o 23:30... :D

CENSORED

RONDZIA ! SUPER ! TYLKO ZA MAŁO TYCH ZDJĘĆ - 2 SIĘ NIE OTWIERAJĄ :(
WIECIE CO ? UŚWIADOMIŁAM SOBIE , ŻE MUSZĘ ZROBIĆ PRÓBĘ GENERALNĄ - DMUCHANIA ŚWIECZKI . NIKOLA NIGDY NIE MIAŁA Z NIĄ DOCZYNIENIA .
A TAK W OGÓLE TO JESTEM BARDZO PODEKSCYTOWANA ZBLIŻAJĄCYM SIĘ DNIEM I JA CHYBA NIE WYTRZYMAM TAK JAK TY RONDZIA I JEDNAK SIĘ ROZKLEJĘ :)

Rondzia - zdjęcia super :)
Ja chyba się rozkleję że to już cały rok minął. My przesuwamy obchody z 18 na 22 paź. w sobotę bo w tygodniu nie mamy jak się spotkać z rodziną i tak robimy na dwie tury bo nie wszytskim pasuje - częś będzie w sobotę a część w niedzielę.

Pozdrawiam
Basia

Madzia! To dziwne bo ja z innych komputerow widze wszystkie zdjecia.. Basia Ty widzisz wszystkie?? Co do dmuchania to przedwczoraj podarlam papier toaletowy na male kawaleczki, polozylam na stole i uczylam go dmuchac ale Misio ... wolal je wkladac do buzki :D ups...
Ale wiecie co? Moze jestem troche dziwna ale to dla mnie okrutne przezycie bylo. Z reszta jeszcze dzisiaj tez mnie za serce sciska no i ciesze sie ze nie czekalismy do soboty na swieto do przyjazdu mojej tesciowej tylko zrobilismy sami sobie najpierw. Przeciez to tak naprawde najbardziej nasze swieto.
Moze jakbym wiedziala ze moi rodzice przyjada na weekend to bysmy poczekali ale skoro mama w szpitalu..
My w Gdansku nie mamy zadnej rodziny wiec na urodzinach Misia byli sami mu najblizsi czyli rodzice i nianka (czyli babcia) z mezem (czyli dziadek) ktorego synek zna i za nim przepada. I smutna jest rzeczywisosc ale przeciez prawdziwych dziadkow zna slabiej.
i rozklejajcie sie!! to nic dziwnego i serce rozpiera
Buziaki
Monika

reklama
Rondzia - ja widzę wszystkie zdjęcia.

Napiszę ci dlaczego nie chce obchodzić urodzin Matiego we wtorek 18 - dziadki od męża mieszkają poza Poznaniem i teściowa pracuje więc nie dojadą. Moja mama, która opiekuję sie Matim musi zostać córeczką mojego brata bo oni pracują więc z moim tatą też nie mogą. Chrzestni daleko i pracują więc w tygodniu nie bardzo. A co najwazniejsze Marcin mój mąż ma popołudniową zmianę więc tez go nie będzie w domku. Zostanę tylko ja z Matusiem więc żeby wiedział że dzieje sie coś ważnego przesuwam na weekend kiedy wszytscy się zjadą.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry