reklama

Październikowe skarby :)

reklama
DSC01649.sized.jpg

Na nocniczku ;)

DSC01661.sized.jpg

Maszeruję :)

DSC01663.sized.jpg

Z mamą i tatą..

DSC01665.sized.jpg

Przegląd wózka ;)

DSC01666.sized.jpg

O a to co?!?!

Ja tak z doskoku... u nas upał i słoneczko to z dzisiejszego spacerku!
Buziaczki obiecuje w przyszłym tyg być na bierząco!!!
Buziaki dla maluchów!!! :)

WITAJCIE
MONIAA , SIABA , RONDZIA - ZAZDROSZCZĘ WAM POGODY- U MNIE PODOBNY KOSZMAR JAK I U ANI - TYLE , ŻE JESZCZE NIE PADA .
ACH JAK JA LUBIĘ OGLĄDAĆ ZDJĘCIA , KTÓRE WKLEJACIE . NASZE PAŹDZIERNIKOWE SKARBY SĄ TAKIE KOCHANE I ŚLICZNE.
RONDZIA ŻYCZĘ TWOJEJ MAMIE ZDROWIA !
ANKA SZUKAŁAM TAKIEGO ROWERKA , ALE NIE ZNALAZŁAM , JEDNAK NIE PODDAM SIĘ I DOPADNĘ GO - MOCNO MI SIĘ PODOBA !
POZDRAWIAM
MAGDA

Moniaa super zdjęcia, popieram zdanie Madzi.
Magda co do rowerka  my go kupiliśmy na allegro.Także tobie też polecam.Wszystko odbyły się sprawnie...jak będziesz chciała to podam Ci użytkownika od którego kupiliśmy.Kosztował 119zł +16 zł przesyłka.
No właśnie Rondzia zdrówka dla Twojej MAMY.....

Anka - często kupujesz na Allegro - bo my od jakiś 2 miesiecy i jestem bardzo zadowolona mimo tego że baliśmy się oszustów. Ostatnio kupiliśmy małemu fotelik samochodowy do 36kg taki smieszny bo pokrowiec wygląda jak ludźik a mały pierwszy raz spał w samochodzie ( wcześniej mu sie nie zdarzało) :)

Basiu....dosyć często....nie tylko dla Damiana ale w ogóle. Ostatnio huśtawkę , mówiącą książeczkę , płytę z piosenkami dla dzieci, dla siebie różne rzezczy od bielizny , przez pierdy do paznokci do tel. kom. Allegro jest wygodne...a na oszustów jeszcze osobiście nie trafiłam.Mamy 2 fioletowe słoneczka więc jesteśmy już sporo na allegro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry