reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Witam,

troche spóźnione ale szczere życzonka dla Damianka - samych radosnych chwil w życiu masy zabawek i super staruszków :)

U nas niestety nie za wesoło Mati się rozłożył, katar ma taki że mu narty do buzi wjeżdzają nie może spac jeszcze wczorajsz noc była do przyjecia budził sie ale nie płakał teraz śpi od 18 ale co pół godzinki pobudka z płaczem. Najgorsze jest to że zasypia ze smoczkiem a jak nos zapchany to smoczek zatyka bużkę i znowu płacz. Żal mi go bardzo bo jeszcze ma temperaturkę nie dużo bo 37,5 ale zawsze dodatkowo rozdrażniony :( Jutro z samego ranka idziemy do lekarza.

Aniu Mati też zrobił wczoraj 2 pierwsze kroczki!

Buziaki

Duzo zdrowia dla chorusia!!!
Co to sie znowu plącze?? Michaś miał wczoraj 38 raptem, dałam Nurofenu i to nie za dużo i jest odpukać spokój.
W poprzednim tyodniu tez mial 38 przez dwa dni nie wiadomo czemu, juz teraz nie zwalam na zeby bo jak tak dalej pozjdzie to mu chyba w ogole z 60 wyrosnie..
Wiec duzo duzo zdrowia wszytskim maluchom!!
A tu jakies swieze foty
Pozdrawiam

CENSORED

Acha!
Nasza niania zrobila Michasiowi syropek :1/2 kg cytryn, 1/2 słoiczka miodu i pół głowki czosnku. Cytryne wycisnąć, czosnek przecisnąć wszytsko wymieszac z miodem. Musi z dzień postać a pożniej odcedzić i przelać do innego słoiczka.
Podajemy łyżeczkę rano i wieczorem. Syropek cuchnie okrutnie i Misiowi po spożyciu rowniez jedzie z papuszki. Czy pomaga? Nie wiadomo.. ale zawsze jest te 50% ze tak ;D
W smaku strasznie ostre ale generalnie nie mam problemu w podawaniu lekow, wiec jak naleje na lyzeczke to synek buziaka otwiera.
Moze komus sie przyda...
Zdrowia
Monika

Witam
DUUUŻO zdrówka dla maluszków...i żeby się nie rozkładały z chorobami !!!
Musze sie pochwalić...wczoraj rano pisałam że Damian zrobił dwa kroczki...ale popołudniu przeszed łsamego siebie....przeszedł caaaaaaaały przedpokój....który ma ze 4 metry.Ale była radocha...
Witał gości na stojaka....hehe Goście też mieli radochę bo wszystkich zaskoczył ta samodzielnością:):).Całuski będę później.:)

Witam!~
Dla CHorusiów moc zdróweczka!!!!
RONDZIA Ciekawy ten suropek :)
MATI Oj biedny Ty znowu coś Cię przyłapało! Uhhh
No a Damianek to dopiero pokazał!!! Normalnie mnie zaskoczył!!!
A moja ma dzisiaj baaardzo zły dzień płacze i nie wiadomo czego może ją też coś łapie?! Oby nie!
Oki zdrówka i buziaczki dla Wszystkich zajrze później!

Witajcie!
Monia, odnośnie sposobu od oduczenia wstawania w nocy i przenoszenia sie do naszego łóżka - zgadnij kto spał dzisiaj ze mną od pierwszej?? Noc znowu wycieta z życiorysu bo Michaś trzeszczał co chwila.
Dzisiaj znowu jest paskudny i jeszcze nie wiem czy znowu jakies zeby czy cos go łapie czy może na zmiane pogody czy odreagowuje większą ilość ludzi w domu. Jak byl malutki to zawsze jak mielismy gosci to nastepnego dnia dziecko bylo nerwowe.. Zobaczymy co sie wykluje :-[
No to dzieciaczki ruszyły z miejsca!!!! Nasz jeszcze nie stoi sam chociaz za jedna reke maszeruje bardzo odważnie i sie nie trzyma tylko podpiera. Skubaniec jak na wersalce to staje bo wie ze jak klapnie to na miekkie i tak stoi nawet kilkanascie sekund.. Ale ma czas spryciura..
Za to rozwinął sie intelektualnie :laugh: :D ;D i pokazuje gdzie jest Bozia i robi Bozi amen i jeszcze jak sie go spytamy jaki jest silny to piesci zaciska i caly sie napreza i powietrze wstrzymuje az sie czerwony robi. Gluptasek...
Mam tylko nadzieje ze go nic znowu nie rozlozy..
Trzymajcie sie cieplutko
Monika

Oj. a sio choróbsk a sio...
Fajnie musi to wyglądac jak Michałek się tak napręża...hihi....Oj cudne są te nasze dzieciaki..jak pokazują co nowego się nauczyły.
A dziś coś humory im nie dopisują....Damian teraz śpi ale grzeczny jest jak do tej pory...
Na dworzu jest taki pic a ja musze z nim do przychodni po recepte na mleczko iść bo się kończy....
Jak my przeżyjemy zime..........

reklama
Witam..
No ja dzisiaj zaczełam samodzielne zasypianie przerabiać i wiecie co..
o 12:13 położyłąm młodą 3 razy musiałam do niej wchodzic o 12:30 zrobiła sie cisza.. i boję się tam zajrzeć.. ale chyba śpi.. .
Ok idę. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry