reklama

Październikowe skarby :)

Betii on juz chyba ma swoja miłosć hihihi 10mc Zuźkę :)
Ale jak się spotkamy wszyskie razem kiedys to kto wie......
Sandra widze żemiałas wesołą podróz.MASAKRA
Ale fajnie że Robert sie postarał:):)
Buziaki

reklama
Czesc Wam!
Nie odzywałam się ostatnio bo za swoim ogonem nie nadażam, taka jestem zakręcona.
Ale oczywiscie Wasze nowinki sledzilam na biezaco..
U nas nic nowego, Michas dalej udaje ze chodzi ale odpukac zaczal lepiej sypiać.
Mam nadzieje ze jego uwielbienie odpoczynku (po tatusiu) mu wróci..
Dzisiaj spał tylko raz ale za to 3,5 godziny z 6-ciu jakie spedzil na podworku.
Teraz padl kolo 21 wiec mam chwile zeby cos drapnac, chociaz ledwo zyje.
Poza ty jutro mamy szczepionke wiec bedzie jazda mniej wiecej za 3 dni.
Ja co prawda ide na kolacje sluzbowa wiec pierwsza fale nudzenia tatus bedzie musial przyjac na klate.

Ania, nasz Misiek tez juz ma kolezanke. Jest mlodsza 2,5 miesiaca i mieszka pietro nizej.
Lubi z nia przebywac tylko u nas w domu bo u niej to ona go tlucze a u siebie Misiek czuje sie pewneij
i to on walczy o SWOJE zabawki.
Wklejam Wam kilka wspolnych zdjec..
Odezwe sie jutro (mam nadzieje), badzcie grzeczne
Pa, Moniska

Acha, na zdjeciach Misiek zapluty jak zwykle, nie przejmujcie sie - TO NIE USTERKI WASZYCH MONITORÓW

Dzieńdoberek MY już niestety na noooooooogach. Punkt 6.30 brrr
Ale o 19 poszedł spac tak go wczoraj zmogło.Teraz ogląda Teletubiśki...a ja chyba wezmę się za robotę:)
Rondzia no niezła niezła ta para.Momio że koleżanka jest młodsza to widać ...że jest niczego sobie i przyłożyć może....Nic dziwnego że Mati nie chce u niej się bawić:):)

Witam,

rzadko się odzywam bo tak jak Monika zakręcona jestem na maksa i z czasem kiepsko. Monia Michaś coś jakby do ciebie podobny :) A zapluty tak samo jak Mati.

Cholera widze , że tu się jakieś związki nieformalne tworzą a młody nic sie do działania nie bierze, chyba ma wybór mały bo tylko z Julką a ona to jak siostra :)

A propo Danonków nam tez doktorka pozwoliła dawać i dawaliśmy wiem że Manti ( taki deser czekoladowo - mleczy) jest od 3 roku życia więc nie próbowaliśmy jeszcze.

Ania a Damian chyba jet bardzo podobny do ciebie

Pozdrawiam

WITAJCIE

MONIAA , DZIĘKI ZA PODPOWIEDŹ - WIDZISZ JAK TO JEST , MIESZKAMY  W POLSCE A  NIE SŁYSZAŁYŚMY O TYM .
DOBRZE ,ŻE TAK OD SŁOWA DO SŁOWA NAM SIĘ TO WYKLUŁO ! SANDRA TO TWOJA ZASŁUGA  ;)

DZWONIŁAM DO NASZEJ PEDIATRY W TEJ SPRAWIE , I STWIERDZIŁA ,ŻE  OCZYWIŚCIE MOŻNA PODAWAĆ DANONKI PO ROCZKU , ALE ZDROWSZY JEST TWAROŻEK ZROBIONY PRZEZ MAMĘ  - ŚWIEŻY , BEZ KONSERWANTÓW ....
CZYLI TAK JAK PISZE SANDRA - CO LEKARZ TO OPINIA .
DLATEGO IDĄDZ ŚRODKIEM - OGRANICZĘ DANONKI DO NIEZBĘDNEGO MINIMUM TYPU PODRÓŻ , NIEMOŻLIWOŚĆ ZROBIENIA SERKA SAMEJ .

TYLE TYLKO , ŻE CO DZIŚ NIE MA KONSERWANTÓW ? I CO JEST TAKIE SUPER ZDROWE ?  MOŻE NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ ?

BASIU , NO W KOŃCU SIĘ ODEZWAŁAŚ  :laugh:  WYDAJE MI SIĘ ,ŻE MASZ RACJĘ -
ŚLICZNY DAMIANEK JEST PODOBNY DO MAMY  :laugh:

ANIA , ALE DLACZEGO TAK MAŁO ZDJĘĆ ? 
JA DZIŚ TEŻ COŚ WKLEJĘ

Witam
SANDRA ale przeżycia z autobusem :) DObrze że wszystko dobrze się skończyło no i tatus się wykazał to super! :)
MAGDA
Na pewno masz rację gdybyśmy tak szczegółowo zwracali na wszystko uwagę to chyba nic nie można by było jeść :) bo przecież chemiii i innych tego typu rzeczy jest mnustwo w produktach które spożywamy... .
ANIA
No właśnie dlaczego tak mało zdjeć???
BASIA
Miło że do nas zaglądasz pomimo braku czasu! :) Buziaczki dla Matiego :)
RONDZIA
TE zdjęcia to bomba!! :)
BETII
HiHi już nam tutaj skarba podrywasz? :) ;)

No my aktualnie nie mamy żadnego dżentelmena na oku.. ale moja Nicole uwielbia wszystkie dzieci jakie tylko widzi!!
Dzisiaj przechodziłyśmy obok przedszkola dzieciaki bawiły się na dworzu normalnie szok w ogóle małej nie mogłam od nich oderwać! Musiałam siłą ją zabrać i tak sie darła jakbym jej straszliwą krzywdę zrobiła :)
Ona tak strasznie lubi dzieci że zaczeliśmy się zastanawiać nad rodzeństwem, ale za to jak tylko Robert usiądze koło mnie albo nie daj Boże przytuli się do mnie to mała leci do nas ze straszliwym rykiem - zazdrośnica hehe. No ale to chyba normalne :)
Ja juz coraz bardziej myślę o tym żłobku.. ale wciąż się waham.
U nas dzisiaj pochmurno i niby ciepło ale wiatrzycho takie mroźne wieje że aż się wychodzić nie chce.
Nicole w końcu przekonała się do rękawiczek!!!
Cały czas nie chciała ich nosić a dzisiaj tak zimno że sama daje mi rękę z rękawiczką aby jej założyć :D Jak dziecko szybko się uczy ;)
No dobra spadam porobić trochę telefonów.. aaa kupiliśmy nowy aparat :D mam nadzieję że fotki będą lepsze :).

MONIAA , ALE NUMER ! ;D U NAS JEST IDENTYCZNIE - RODZICE NIE MOGĄ SIĘ PRZYTULAĆ I KONIEC !!!!! NIKOLA ODPYCHA ROBERTA Z KRZYKIEM ! :)

COŚ MI SIĘ STAŁO W KOMPUTERZE I NIE MOGĘ ODCZYTAĆ ZDJĘĆ >:( A CO ZA TYM IDZIE - WKLEIĆ :( POCZEKAM NA ROBERTA , MOŻE COŚ PORADZI !?

Wiecie.. od kąd Nicole wychodzą 4 to ma czerwony policzek na początku tego nie kojarzyłam z ząbkami ale teraz jestem pewna :)
Wygląda przezabawnie.. teraz idzie jej prawa 4 i prawy policzek cały czerwony :) wygląda jakby ja ktoś spoliczkował ;)

reklama
To ja na chwilkę.
Byliśmy na szczepionce: oto nasze wyniki wzrot 82, masa równe 12 kg.
Czyli jedno i drugie na 75 centylu..
Ryczeć to Miś nie ryczał.. dzileny chłopak, zaczął trzeszczeć ale powiedziałam
"ale pani niegrzeczna" zainteresował się i przestał.
Pozdrawiamy all
Ja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry