Nie wiem czy będę miała taką możliwość, Ale dziękuję za Twoje rady!To jak byłaś wczoraj to może idź jutro lub w poniedziałek na usg i zobacz czy pęcherzyk pękł. I jeśli nadal będzie to zapytaj jaki rozmiar jest pęcherzyka dominującego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem czy będę miała taką możliwość, Ale dziękuję za Twoje rady!To jak byłaś wczoraj to może idź jutro lub w poniedziałek na usg i zobacz czy pęcherzyk pękł. I jeśli nadal będzie to zapytaj jaki rozmiar jest pęcherzyka dominującego.
Nie ma za co.Nie wiem czy będę miała taką możliwość, Ale dziękuję za Twoje rady!![]()
Dokładnie ja mając biologię w gimnazjum to nawet nie miałam tematu owulacja a co dopiero mówić o szczegółowym rozmnażaniu.Na biologii nie omawia się aż tak szczegółowo rozmnażania, więc nie miej wyrzutów sumienia
Popieram poprzedniczkę, spróbuj się umówić do gina na kolejne badanie i od razu o wszystko wypytaj![]()