reklama
S
Szczęściara20
Gość
A co to jest ten moskitiere ?? Pierwszy raz o tym słyszeKarolla pisze:Może kup moskitiere i nałóż Oliwce nad łóżeczkiem to jej nic nie pogryzie !
Ja w sypialni nie zapalam w ogóle światła wieczorem bo boje sie tych komarzyc !!![]()
![]()
Ja Karolla tez nie swiece światła a jednak są my mamy nie dalkoe staw i moze dlatego ale staram się robić wszytsko , wieczorem zabijam ale jednak są. Dzisiaj kupiłam lawęde lekarz powiedział.
Heh nigdy nie słyszałaś o moskitierze ??? O rany !
No to na allegro znalazłam moskitiere to jest siatka która nie przepuszcza owadów, komarów, os itp
http://www.allegro.pl/item112750245_moskitiera_do_lozeczka_snieznobiala_promocja.html
No to na allegro znalazłam moskitiere to jest siatka która nie przepuszcza owadów, komarów, os itp
http://www.allegro.pl/item112750245_moskitiera_do_lozeczka_snieznobiala_promocja.html
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
W sprawie komarów, bo mieliśmy z nimi straszne kłopot Ja powiesiłam w sypialni siatkę na okno (do kupienia w marketach budowlanych) bardzo estetyczną i mało widoczną razem z taśmą do klejenia. Poza tym w co kilka dni obficie spryskuje raidem futryny okienne (od zewnątrz) i tfu tfu tymczasem komarów nie ma.
A tak na marginesie to do mnie to draństwo strasznie ciągnie. Ostatnio jak jechałam samochodem to w stopę ugryzł mnie giez, a 20 minut później w kolano pszczoła.
fragment siatki na zdjęciu w wątku zakupowym
A tak na marginesie to do mnie to draństwo strasznie ciągnie. Ostatnio jak jechałam samochodem to w stopę ugryzł mnie giez, a 20 minut później w kolano pszczoła.
fragment siatki na zdjęciu w wątku zakupowym
dynia
papla maniakalna
Zamiast szukać po sklepach moskitiery, można po prostu firankę na łużeczko zarzucić, to stara wiejska metoda ;D ;D ;D
Brawo Marcelek!
No my dzis w bylismy w poradni rehabilitacyjnej i tak jak myslelismy nie trzeba dziecku zadnej rahabilitacji. Pan pooglądała Bartosza i powiedziła, ze wszytsko ok, nie ma asymetri, jest bardzo ruchliwy i to mi sie podobało najbardziej powiedził, ze ma "altetyczna budowę" ;D, no w koncu kawała chłopa z niego ;D
No my dzis w bylismy w poradni rehabilitacyjnej i tak jak myslelismy nie trzeba dziecku zadnej rahabilitacji. Pan pooglądała Bartosza i powiedziła, ze wszytsko ok, nie ma asymetri, jest bardzo ruchliwy i to mi sie podobało najbardziej powiedził, ze ma "altetyczna budowę" ;D, no w koncu kawała chłopa z niego ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
atletyczna budowa, no no, jak nic mlody Pudzian nam rosnie
Kachna321bum
Fanka BB :)
My też dzisisaj po szepieniu. 6350 waży i niestety lekarka powidziała, że mało przybrał, ale bez tragedii. Ja się nie martwię, bo widzę, że nie płacze, jest wesoły i je z apetytem. Jaś dostał naklejkę "dzielny pacjent" bo tylko chwilkę zapłakał. Oczywiście jak zwykle się nad nim pielęgniarki z lekarką rozpływały, że taki uroczy tak się pięknie do nich uśmiecha 
No i lekarka powiedziała, że lada dzień 3 ząbek wyjdzie
No i lekarka powiedziała, że lada dzień 3 ząbek wyjdzie
dynia
papla maniakalna
Kachna, on mało przybrał na masie bo wszystko mu w ząbki poszło :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Podziel się: