reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
u nas tarmoszenie uszu to jest wtedy gdy tomek jest juz mocno zmeczony...jezeli chodzi o siusiaka to po miesiacu namietnego gniecenia przy kazdej nadazajacej sie okazji, nagle przestal go interesowac... zobaczymy tylko na jak dlugo.... ;)

Dziusia- trzymam kciuki , żeby wszystko u Was było OK !
Co do tarmoszenia to Jeremi targa się za uchle i czasami po główce drapie-śmiesznie to wygląda - jakby nad czymś ostro dumał. A własnym pisiorem nie jest na razie w ogóle zainteresowany.

a nasza Tosia waży 6.550.Mało przybrała ale przybrała.Już sama nei wiem kurka - jest cały czas miedzy 3-10 centylem.Niby ok ale juz mam stracha co ta pediatra powie, jak pójdziemy do kontroli po powrocie z hiszpanii.... czy są wśród nas takie krasnoludki czy wszytkie dzieci wyrosły juz jak należy?.....

Ciotko Dario będzie dobrze. Prosze sie nie przejmować :)

Krzysiu trzymamy kciuki :)

No ja tez sie stracha dzis najadłam. Bo zrobiłam Bartoszowi wczoraj zupkę i od wczoraj miał biegunkę. Juz go zapisałm do pediatry, ale odwołałm po południu bo juz było ok. Boshe co ja temu dziecku dałam jeść! A tak byłam dumna, bo 1 raz mu zupkę zrobiłam :(, a dzis kupywałam ORS 200 :(

Antares nie przejmuj się, Tośka drobna sie urodziła, w pół roku wagę podwoiła to raczej nie ma powodów do zmartwień. Krzysiek z racji wielkości przy urodzeniu jest ok 75 centyla, ale wagi urodzeniowej nie podwoił i coraz wolniej przybiera, choć ciągle przybiera.
Będzie dobrze.

reklama
Anetko, a nie masz w książęczce zdrowia Natalki na ostatnich stronach takich wykresów centylowych? Osobno są do wagi, osobno do wzrostu rozdzielone na pełci i takie malutkie to w miesiącach do roku chyba, a te duże to w latach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry