Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dziewczyny u Was dzieciaczki się rozwijają? Ja właśnie jestem po badaniach prenatalnych i wyszła tez pępowina dwunaczyniowa, jestem w 21+5tyg 454g wazy mały, mam nadzieje ze wszystko będzie okej..![]()
ja już po 3 prenatalnym, byłam tym razem u innego lekarza i mówił ,że dwunaczyniowa to o niczym nie świadczy, bo nie ma na to żadnych dowodów naukowych że jest przyczyną wad rozwojowych, i pokazywał mi ją na usg, to jedno kółeczko wygląda jak dwa mniejsze więc jest okJak dziewczyny u Was dzieciaczki się rozwijają? Ja właśnie jestem po badaniach prenatalnych i wyszła tez pępowina dwunaczyniowa, jestem w 21+5tyg 454g wazy mały, mam nadzieje ze wszystko będzie okej..![]()
Przykro mi bardzo że przeżyłaś taka stratę. To nikogo nie powinni spotka. Pępowina dwunaczyniowa zdarza się również w donoszonych ciążach, to nie wyrok. Tak czy inaczej trzymam kciuki żebyś w kolejnej ciąży miała spokojne 9 miesięcy i urodziła pięknego różowego bobaska. Nic nie stoi na przeszkodzie by tak właśnie było.Witam, jestem po stracie synka w 16 tyg. ciążyWczoraj byłam na wizycie u ginekologa, wynik badania histopatologicznego mówił: nasilone zaburzenia w krążeniu matczynym i płodowym. Brak jednej tętnicy w pępowinie. Mój lekarz powiedział, że to mogło być powodem poronienia. Powiedział, że taki przypadek zdarza się 1 na 1000000 i w kolejnej ciąży może być wszystko ok. To było moje pierwsze poronienie, mam już 3 letnią zdrową córkę, więc pan doktor powiedział, że świadczy to o tym, że mogę zajść w ciążę i donosić szczęśliwie dziecko. Na innym forum dziewczyna odpisała negatywnie na mój problem i mnie trochę zmartwiła, ale Wasze forum jest żywym dowodem na to, że może być pięknie. Dziewczyny ja chcę jeszcze raz spróbować, myślicie, że się uda, że będę szczęśliwą mamusią raz jeszcze i wszystko dobrze się skończy?
Dziękuję cały czas mocno wierzę, że niedługo znów będę szczęśliwaPrzykro mi bardzo że przeżyłaś taka stratę. To nikogo nie powinni spotka. Pępowina dwunaczyniowa zdarza się również w donoszonych ciążach, to nie wyrok. Tak czy inaczej trzymam kciuki żebyś w kolejnej ciąży miała spokojne 9 miesięcy i urodziła pięknego różowego bobaska. Nic nie stoi na przeszkodzie by tak właśnie było.