AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A to dodajecie vanish do normalnego proszu czy tylko w tym vanishu?? mam kila rzeczy upapranych...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to dodajecie vanish do normalnego proszu czy tylko w tym vanishu?? mam kila rzeczy upapranych...
ja też tak robię, a tłuste plamy w ludwiku, bo vanish czasem nie dawał rady, a ludwik zawszeja mocze w samym vanishu w misce, a poźniej wrzucam do pralki juz tylko z proszkiem lub płynem. Czasami jak są mniejsze plamy to dodaje vanisha do pralki, ale pierwsza metoda jest bardziej skuteczna;-)
a przypadkiem to nie robota dla kogoś kto zajmuje się renowacją (czy jak to się tam nazywa)? bo jeśli to nie brudne a po prostu zużyte miejsca to tylko odnowienie wchodzi w grę

ooo ja tez chciala zapytac o plamy po marchewce i wszelkich sloiczkach ale juz docztalam ze vanisch pomaga.
A CO JESLI nie uzylam vanischa tylko zwyklego proszku a play zostały???czy da sie jeszcze teraz odplamic?
chyba nie, bo kanapę tak z rok mamy, to chyba jeszcze nie. Chociaż sama nie wiem, bo pierwszy raz mam skórzaną![]()
Czyszczenie mebli z białej skóry
Meble z białej skóry najlepiej wyczyścimy używając do mniejszych zabrudzeń mleka, a do większych i starszych pasty do zębów i miękkiej szczoteczki. Meble będą wyglądać jak nowe.
http://www.urzadzamy.pl/konkurs-_quot_domowe-sos_quot_,5400_8745.htm
comodo specjalistyczny zestaw do pielęgnacji mebli - skóra
Jak czy
Ja moczyłam w ACE,ale biale i swoje. nie wiem jak to z ubrankami malca, czy to nie za dużo chemii. mam z tym dylematooo ja tez chciala zapytac o plamy po marchewce i wszelkich sloiczkach ale juz docztalam ze vanisch pomaga.
A CO JESLI nie uzylam vanischa tylko zwyklego proszku a play zostały???czy da sie jeszcze teraz odplamic?
Ja moczyłam w ACE,ale biale i swoje. nie wiem jak to z ubrankami malca, czy to nie za dużo chemii. mam z tym dylemat