Aewea
Fanka BB :)
zgadnijcie kto obejrzał tiktoka - Klaudia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadnijcie kto obejrzał tiktoka - Klaudia
bo wcześniej był post od Klaudii i tam udostępniła trochę za dużo swoich danych (imię i nazwisko), oraz miejscowośća czemu właściwie to Klaudia? jestem nowa w temacie i tak sobie śledzę te wątki z nią![]()
Ojej, współczujębo wcześniej był post od Klaudii i tam udostępniła trochę za dużo swoich danych (imię i nazwisko), oraz miejscowość![]()
Czepiacie się jej a może faktycznie poczeka do porodubo wcześniej był post od Klaudii i tam udostępniła trochę za dużo swoich danych (imię i nazwisko), oraz miejscowość![]()
Albo pójdzie na usg w 6 miesiacu i powie że lekarz nic nie widzi bo dziecko jest na tyle duże że obraz może tego nie pokazać już czytałam takie wątki gdzieś.....Czepiacie się jej a może faktycznie poczeka do porodu![]()
Nie wiem co trzeba mieć w głowieAlbo pójdzie na usg w 6 miesiacu i powie że lekarz nic nie widzi bo dziecko jest na tyle duże że obraz może tego nie pokazać już czytałam takie wątki gdzieś.....