Chciałam być już spokojna ale znowu ten śluz z krwiąNie, beta bylaby dodatnia, jeśli byłoby to plamienie implantacyjne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałam być już spokojna ale znowu ten śluz z krwiąNie, beta bylaby dodatnia, jeśli byłoby to plamienie implantacyjne.
Ale beta ci później wyszła ujemna, więc on nic nie znaczyłChciałam być już spokojna ale znowu ten śluz z krwią
Tak tylko betę robiłam w środę dziś jest sobota i nadal śluz z krwiąAle beta ci później wyszła ujemna, więc on nic nie znaczył
NIE JESTEŚ W CIĄŻY , jak nie wiesz jak działa biologia to nie zbliżaj się do chłopaków w jakikolwiek sposób i nie będziesz miała czym się martwić... nie szkoda nastolatce tyle pieniędzy na betę wydawać i marnować czas swój i innych na takim forum ?Tak tylko betę robiłam w środę dziś jest sobota i nadal śluz z krwią
Dziękuje że Pani tak odpowiada, ja jestem straszną panikarą
Implantacja jest od 6 do 12 dni po stosunku.Tak tylko betę robiłam w środę dziś jest sobota i nadal śluz z krwią
Dziękuje że Pani tak odpowiada, ja jestem straszną panikarą
Na 100% nie jesteś w ciąży.Chciałam być już spokojna ale znowu ten śluz z krwią